روش تشخیص ماهی تازه از کهنه
سبزیپلو با ماهی را نمیتوان غذای ملی ایرانی دانست اما سالهاست این غذا همراه مخلفات لذیذ و رنگارنگش زینتبخش سفره شب عید ایرانیهایی است كه اكثریت قریب به اتفاق آنها میانه چندان خوبی با غذاهای دریایی . . .
هفت فوت و فن آشپزی چیست؟
گاهی اوقات برای بعضی مشكلات در حین آشپزی راه حل های بسیار آسانی وجود دارد كه در زیر به بعضی از این فوت و فن ها اشاره شده است كه فقط كافی است شما با آن ها آشنا شوید.
انواع و شیوه نگهداری ادویهجات
معمولا ادویهها در کارخانهها تولید نمیشوند و فرایند خاصی هم برای تولید آنها به کار نمیرود. یعنی پرمصرفترین ادویهها مانند فلفل، زردچوبه، خردل یا دارچین به صورت کامل به کارخانه و خط تولید انتقال می . . .
روش های تا کردن دستمال سفره
چیدن میز پذیرائی و تزئین سفره در مهمانی های رسمی و غیر رسمی کار نسبتا طاقت فرسائی است که استرس زیادی به همراه دارد! یکی از مهم ترین مراحل این کار، هنر تاکردن دستمال سفره است که در اینجا به صورت تصویری . . .