صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
توزیع نامناسب نهادهها برای کشاورزان دردسرساز شد
پایگاه خبری لقمه: پرداخت یارانه به نهادههای تولید یکی از روشهای حمایتی از بهره برداران بوده که حذف یارانه چالش هایی را در این بخش ایجاد کرده است.
واردات برنج به کشوردر فصل برداشت/افزایش کشت در استانهای غیرشمالی
پایگاه خبری لقمه: دبیرانجمن برنج با انتقاد از واردات بی رویه این محصول در فصل برداشت، گفت: سطح زیرکشت برنج در استانهای غیرشمالی افزایش یافته و وزارت جهاد نتوانسته این مساله را کنترل کند.
کشت پاییزه گندم در کشور آغاز شد
پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم کشور از آغاز کشت پاییزه گندم در کشور خبر داد.
مصرف سموم کشاورزی ۴۰ درصد کمتر از میانگین جهانی
پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: میزان استفاده از سموم کشاورزی در ایران ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از میانگین جهانی آن است.
برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت
پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای ملی زیتون از آغاز برداشت این محصول در کشور خبر داد و گفت: با آغاز فصل برداشت قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافته است.
66 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد
پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای گفت:از ابتدای فصل برداشت 90 هزارتن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر 176 میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است.
٧٧ درصد مطالبات گندمکاران گلستانی پرداخت شد
پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد با بیان اینکه ٧٧ درصد مطالبات گندمکاران گلستانی پرداخت شده است، گفت: تاکنون ٨ میلیون و ٨٥٣ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.
صفحه 36 از 117
اول
قبلی
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شلغم را با آویشن بخورید
یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...
تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند
مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...
دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی
پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
راههای دفع سموم از بدن در روزهای آلوده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار میگیرند.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید
یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه میشود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟
هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفیدتر میشود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر میشود.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر میگذارد
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است