پرداخت بیش از نیمی از مطالبات چایکاران پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای از خرید ۷۸ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خبر داد و گفت: تاکنون بالغ بر ۸۱ میلیارد تومان معادل بیش از ۵۲ درصد از مطالبات چایکاران پرداخت شده که میزان پرداختی‌ها نسبت . . .
انتقال بیش از ۸ میلیون تن گندم از سال گذشته به سال ۹۶ پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی گفت: حدود ۸میلیون و ۶۵۰ هزار تن گندم مازاد سال گذشته داشته‌ایم که به سال ۹۶ منتقل شده است.
سطح زیر کشت گیاهان دارویی در کشور ۱۵۰ هزار هکتار است پایگاه خبری لقمه: معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی در کشور ۱۵۰ هزار هکتار است که در برنامه اقتصاد مقاومتی باید سطح زیر کشت گیاهان دارویی به ۲۸۴ هزار هکتار برسد.
۱۷۰ هزار تن کلزا از کشاورزان خریدیم پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر جهاد کشاورزی از خرید ۱۷۰ هزار تن کلزا از کشاورزان خبر داد.
پیاز اشک مردم را درآورد/ افزایش ۹ برابری قیمت پایگاه خبری لقمه: نائب رئیس اتحادیه بار فروشان کاهش تولید را سبب افزایش قیمت پیاز از کیلویی ۴۰۰ تومان در سال گذشته به ۳۵۰۰ تومان در سال جاری اعلام کرد.
اجرای عملیات کشاورزی حفاظتی در سه میلیون هکتار از اراضی کشور پایگاه خبری لقمه: مسئول طرح کشاورزی حفاظتی معاونت زراعت وزارت جهادکشاورزی از پیش بینی برنامه ششم توسعه برای اجرای عملیات کشاورزی حفاظتی در سه میلیون هکتار از اراضی کشور خبر داد و گفت: 60 درصد این عملی . . .
۵۲ درصد از سطح زیرکشت محصولات کشاورزی گندم است/ وجود ذخایر گندم حتی برای سال آینده پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم کشور ضمن اعلام موجودی گندم برای امسال و سال آینده گفت: از ۱۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت محصولات کشاورزی ۵۲ درصد آن مربوط به گندم است.
صفحه 53 از 117  اول  قبلی   48    49    50    51    52    53    54    55    56    57    58   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معکوس کردن روند پیش‌دیابت، کلید محافظت از سلامت قلب است پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افراد...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟ قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.
مخرب‌ترین شیوه‌های كاهش وزن پای صحبت بسیاری از افراد كه می‌نشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفته‌اند و توانسته‌اند به زعم خودشان معجزه‌ای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتی‌متر از سایز دور كمر‌شان را كاهش داده‌اند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباه‌ترین باور ممكن و نادرست‌ترین شیوه‌ای است كه افراد در پیش می‌گیرند و گاهی سلامت خود را به خطر می‌اندازند...