ایجاد 505 شرکت دانش‌بنیان در بخش کشاورزی/معرفی 1100 آرایه جدید پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش کشاورزی را 505 شرکت ذکر کرد و گفت: این میزان برای توسعه فناوری کافی نیست و باید تعداد این شرکت‌ها به 1000 ش . . .
سرنوشت یارا کارت کشاورزان به کجا رسید؟ پایگاه خبری لقمه: با وجود یاراکارت اعتباری مشکلات تأمین وثیقه و ضامن مرتفع خواهد شد و تسهیلات به اعتبار یارانه به کشاورزان پرداخت خواهد شد تا نگرانی های آنها برای خرید ملزومات و ابزار به حداقل ممکن بر . . .
اجرای طرح کد رهگیری برنج در گیلان و مازندران پایگاه خبری لقمه: مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی از اجرای طرح کد رهگیری ۱۶ رقمی برنج در استان‌های گیلان و مازندران طی سال جاری خبر داد.
استاندار مازندران: جهادکشاورزی درمورد آفت شب‌پره پاسخگو باشد پایگاه خبری لقمه: استاندار مازندران گفت که درمورد نفوذ آفت شب پره در جنگل های شمشاد در غرب این استان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهادکشاورزی باید پاسخگو باشد.
۵۷ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد/چای ایرانی در کورس رقابت با چای خارجی پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای از پرداخت حدود ۵۷ درصدی مطالبات چایکاران خبر داد و گفت که با توجه به افزایش کیفیت تولید چای ایرانی بازار این محصول نیز طی سال‌های اخیر بهبود پیدا کرده و هم‌اکنون قیمت . . .
۶۱ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شد/ ۵ کارخانه جدید چای امسال وارد مدار تولید شدند پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای کشور گفت: به دلیل افزایش تولید چای ایرانی، ۵ کارخانه جدید چای امسال وارد مدار تولید شدند و تاکنون ۶۱ هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۳۲ میلیارد از چایکاران خریداری شده ا . . .
کاهش 43درصدی بارندگی بهاری و نگرانی کشاورزان مازندران پایگاه خبری لقمه: مازندران بهار امسال را با کاهش 43 درصدی بارندگی نسبت به بهار سال قبل پشت سر گذاشته و این امر سبب نگرانی کشاورزان نسبت به پائین رفتن آب سفره های زیرزمینی و خشکسالی شده است.
صفحه 55 از 116  اول  قبلی   50    51    52    53    54    55    56    57    58    59    60   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود؛ زیرا در دوزهای بالا ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. همچنین، زنان باردار یا شیرده و افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، باید قبل از استفاده از آن با پزشک یا متخصص مشورت کنند.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
مواد غذایی مخصوص خانم‌ ها کدامند ؟ پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می‌باشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف می‌کند؟