افزایش قیمت میوه به بهانه شرایط جوی اخیر با کاهش دمای و بارش برف در استانهای شمالی و غربی احتمال افزایش قیمت میوه‌هایی که از این استان‌ها تامین می‌شد، می‌رفت اما در چند روز اخیر افزایش قیمت میوه در حالی بوده که نمی‌توان گفت تنها دلیل آن تام . . .
تشکیل کارگروه تخصصی برای ریشه‌کنی آفت مگس زیتون رییس سازمان حفظ نباتات کشور از تشکیل کارگروه تخصصی برای ریشه‌کنی آفت مگس زیتون خبر داد.
برف بیش از 200 میلیارد تومان به کشاورزان شمالی خسارت زد معاون وزیر جهاد کشاورزی از خسارت بیش از 200 میلیارد تومانی به کشاورزان استان‌های شمالی از بارش برف خبر داد و گفت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته بیش از 50 درصد از خسارت‌های وارد شده به دو استان مازندرا . . .
به‌زراعی باغات چای نیازمند 40 میلیارد تومان اعتبار رییس سازمان چای کشور گفت: برای بودجه سال آینده ۱۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد شده که برای خریدهای تضمینی برگ سبز چای و انجام عملیات به‌زراعی هزینه شود.
یخبندان در راه است، مرکبات شمال را بچینید کارشناس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به پیش‌بینی بروز سرما و یخبندان در روزهای آینده، باغداران باید هر چه سریعتر نسبت به چیدن باقیمانده مرکبات بر روی درختان اقدام کنند.
نداشتن انبار و سردخانه دلیل مهم ضایعات محصولات کشاورزی است به دلیل نبود ظرفیت کافی در سردخانه‌ها و انبارهای نگهداری محصولات کشاورزی، میزان هدررفت محصول در بخش کشاورزی بالاست.
کاهش 25 درصدی صادرات سیب به دلیل بالا بودن قیمت رییس اتحادیه باغداران گفت: با توجه به بالا رفتن قیمت تمام شده سیب در سال جاری، صادرات این محصول نسبت به سال گذشته حدود 25 درصد کاهش یافته است.
صفحه 90 از 117  اول  قبلی   85    86    87    88    89    90    91    92    93    94    95   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا دچار ورم و نفخ شكم می‌شویم؟ گاهی اوقات ممكن است اندازه درد كمر در برخی افراد ب...

  نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.
کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.