تولید 170 هزار تن کیوی/ هزینه بالای سردخانه‌ها اجحاف است قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز گفت: امسال حدود 170 هزار تن کیوی از باغ‌های کشور برداشت شده که بیش از 80 درصد آن در استان مازندران و مابقی در استان‌های گیلان و گلستان تولید شده است.
ساماندهی واردات برنج/ راستی‌آزمایی تولیدات کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تعیین آمارهای درست از میزان تولیدات کشاورزی در حال انجام است، گفت:‌ با اجرای قانون تمرکز وظایف بازرگانی کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی، تعادل میان تقاضا و تولید برنج ای . . .
معامله زعفران در بورس کالا مدیران جهاد کشاورزی در جلسه هم اندیشی با مدیران و کارگزاران بورس کالا، معامله زعفران در بورس کالا را خواستار شدند.
باغ‌های چای برای تولید آینده آماده می‌شوند رییس سازمان چای کشور گفت: چایکاران در حد توان خود، باغ ها را برای تولید در بهار آماده می‌کنند و برای تولید سال آینده مشکلی نیست.
هشدار نسبت به مصرف یک سم چینی تقلبی سازمان حفظ نباتات در اطلاعیه‌ای نسبت به توزیع سم تقلبی "آندوسولفان 35 درصد" هشدار داد و اعلام کرد: شرکت توزیع‌کننده این سم فاقد پروانه فعالیت در حوزه سموم دفع آفات نباتی از سازمان حفظ نباتات بوده و ه . . .
توزیع 40 هزار تن سیب و پرتقال در غرفه‌های عرضه مستقیم عضو هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی از خرید 40 هزار تن سیب درختی و مرکبات از تولید‌کنندگان خبر داد و گفت: این میزان میوه در غرف دائمی و موقت عرضه مستقیم محصولات کشاورزی سراسر کشور توزیع شده است . . .
خرید ۴۰ هزار تن سیب درختی و مرکبات برای تنظیم بازار میوه عضو هیأت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از برنامه‌ریزی برای خرید ۴۰ هزار تن سیب درختی و مرکبات از کشاورزان ایران برای تنظیم بازار خبر داد.
صفحه 89 از 114  اول  قبلی   84    85    86    87    88    89    90    91    92    93    94   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.