دولتی‌شدن خرما و عقب‌گرد به یک دهه قبل دبیر انجمن خرما گفت: خرید تضمینی خرما، صادرات فله‌ای و دولتی شدن آن می‌تواند بازار این محصول را نابود کند و مسئولان باید به جای عقب‌گرد به یک دهه گذشته ستاد توسعه خرما را احیاء کنند.
70 درصد بهای محصولات کشاورزی در جیب واسطه‌ها رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از کاهش سطح زیر کشت سبزیجاتی که از آب مخلوط سالم و آب فاضلاب‌ آیباری می شوند خبر داد و گفت: حذف کامل سبزی‌هایی که با آب فاضلاب آبیاری می‌شوند نیازمند همکاری دستگا . . .
ایتالیایی‌ها جلوی سیاه شدن سیب را گرفتند محققان با دستکاری ژن میوه ها موفق به تولید میوه های متفاوتی شده‌اند که نه تنها دارای خواص متفاوتی نسبت به میوه های معمولی هستند بلکه مدت نگهداری آنها نیز افزایش یافته است.
فاصله 3 برابری قیمت سیب‌زمینی از تولید تا مصرف در حالی که قیمت سیب‌زمینی در بازار عمده‌فروشی مدتی است کاهش یافته و به کیلویی حدود 800 تومان رسیده، این محصول در بازار مصرف همچنان قیمت بالای خود را حفظ کرده تا کیلویی 2500 تومان (سه برابر) به دست مر . . .
افزایش 10 درصدی تولیدات کشاورزی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در عرصه کشاورزی طرح اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون تومان از صندوق توسعه ملی به طرح 550 هزار هکتاری آب و خاک و مزارع خوزستان در حال اجراست که 10 درصد به تولیدات کشاورزی اض . . .
کاهش نرخ میوه و سبزیجات در میادین شهر تهران مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از کاهش نرخ میوه و سبزیجات در جلسه سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران خبر داد.
85 درصد سموم کشاورزی چینی هستند رییس سازمان حفظ نباتات گفت: 15 محصول کشاورزی در قالب 10 گروه اعم از برنج، گندم، سبزیجات، مرکبات، انگور، صیفی جات، محصولات جالیزی، درختان میوه هسته‌دار، پسته و انبه در قالب طرح ارتقای کیفیت و مدیریت ت . . .
صفحه 85 از 117  اول  قبلی   80    81    82    83    84    85    86    87    88    89    90   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
کاهش وزن با معجونی معجزه گر پایگاه خبری لقمه:این معجون بری سوزاندن کالری استفاده می شود و ویتامین ها و مواد معدنی را به بدن می رساند، و علاوه بر این، با استفاده از آن شما توانید در کمتر از پنج روز سه کیلوگرم کاهش وزن داشته باشید.
قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.