ایران اولین تولیدکننده انجیر خشک دنیا ایران اولین تولید کننده انجیر خشک دنیاست و استان فارس 90 درصد تولید انجیر خشک کشور را به خود اختصاص داده و مابقی مربوط به استان های مرکزی، زنجان، لرستان، ایلام، کرمانشاه، مازندران، گیلان، خراسان و هر . . .
دولتی‌شدن خرما و عقب‌گرد به یک دهه قبل دبیر انجمن خرما گفت: خرید تضمینی خرما، صادرات فله‌ای و دولتی شدن آن می‌تواند بازار این محصول را نابود کند و مسئولان باید به جای عقب‌گرد به یک دهه گذشته ستاد توسعه خرما را احیاء کنند.
70 درصد بهای محصولات کشاورزی در جیب واسطه‌ها رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از کاهش سطح زیر کشت سبزیجاتی که از آب مخلوط سالم و آب فاضلاب‌ آیباری می شوند خبر داد و گفت: حذف کامل سبزی‌هایی که با آب فاضلاب آبیاری می‌شوند نیازمند همکاری دستگا . . .
ایتالیایی‌ها جلوی سیاه شدن سیب را گرفتند محققان با دستکاری ژن میوه ها موفق به تولید میوه های متفاوتی شده‌اند که نه تنها دارای خواص متفاوتی نسبت به میوه های معمولی هستند بلکه مدت نگهداری آنها نیز افزایش یافته است.
فاصله 3 برابری قیمت سیب‌زمینی از تولید تا مصرف در حالی که قیمت سیب‌زمینی در بازار عمده‌فروشی مدتی است کاهش یافته و به کیلویی حدود 800 تومان رسیده، این محصول در بازار مصرف همچنان قیمت بالای خود را حفظ کرده تا کیلویی 2500 تومان (سه برابر) به دست مر . . .
افزایش 10 درصدی تولیدات کشاورزی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در عرصه کشاورزی طرح اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون تومان از صندوق توسعه ملی به طرح 550 هزار هکتاری آب و خاک و مزارع خوزستان در حال اجراست که 10 درصد به تولیدات کشاورزی اض . . .
کاهش نرخ میوه و سبزیجات در میادین شهر تهران مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از کاهش نرخ میوه و سبزیجات در جلسه سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران خبر داد.
صفحه 85 از 117  اول  قبلی   80    81    82    83    84    85    86    87    88    89    90   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور چاقی را شکست دهیم؟ چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربی‌های سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهره‌گیری از مواد غذایی گرم و مغذی، می‌توانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.
حذف گوشت از رژیم غذایی ممكن‌ نیست در علم تغذیه، هرمی غذایی وجود دارد كه نشان می‌دهد، روزانه از هر نوع ماده غذایی به چه میزان باید استفاده كرد.