افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر پایگاه خبری لقمه: معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات استان بوشهر گفت: صیادان این استان در مدت 31 روز یک هزار و 867 تن میگو صید کردند که در مقایسه با سال گذشته 31 درصد افزایش نشان می دهد.
نرخ جدید انواع ماهی در بازار پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی نرخ جدید انواع ماهی را در بازار اعلام کرد.
افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر پایگاه خبری لقمه: معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر گفت: مهلت صید میگو در آبهای این استان ساعت 24 دوشنبه خاتمه یافت و براساس آمار اعلام شده تا پایان سی و دومین روز عملیات صید، میزان میگوی ص . . .
صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد پایگاه خبری لقمه: بر اساس تصمیم پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور، صید میگوی صورتی در صیدگاه‌های شمال غرب خلیج فارس تا اطلاع بعدی ممنوع است.
افزایش 57 درصدی صید فانوس ماهیان در هرمزگان پایگاه خبری لقمه: معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان گفت: میزان صید فانوس ماهیان در آب های استان طی سه ماه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با 57 درصد رشد به 6 هزار و 350 تن رسید.
پرورش ماهی در قفس دریچه‌ای به سوی اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال پایگاه خبری لقمه: در حالی که نیاز به مصرف آبزیان در کشور با توجه به رشد جمعیت و بهبود سرانه مصرف رو به افزایش است ذخایر دریای خزر و خلیج فارس پاسخگوی این نیاز نبوده و توجه به پرورش ماهی در قفس را می‌ط . . .
بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان پایگاه خبری لقمه: نمایندگان اتحادیه اروپا از یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، کارخانه فرآورده های شیلاتی بندرعباس، مراحل صید و کارخانه های عمل آوری، ظرفیت های صیادی و فراوری قشم بازدید و با مسئو . . .
صفحه 6 از 15  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا نباید نودل بخورید در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن نود...

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
خوردنی های مفید برای افزایش میل جنسی چنانچه بی میلی ناشی از سردمزاجی باشد، استفاده از غذاهایی که طبع گرم دارند مفید خواهد بود.
سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران پایگاه خبری لقمه: اتخاذ یک سیاست تهاجمی که مانند کشورهای چین و کره ظرف سه ماه بیماری را تقریبا ریشه کن کند و ما را به زندگی عادی برگرداند بسیار بهتر از ماه‌ها زندگی در ترس با عواقبی غیرقابل پیش بینی است.
چرا لاغر نمی شوم؟ اگر تلاش می‌کنید لاغر شوید اما هر بار تیرتان به سنگ می‌خورد و به نتیجه نمی‌رسید احتمالاً پای عواملی در میان است که شما از آن‌ها غافل هستید.