صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
شیلات و آبزیان
بهداشت پرورش میگو با حساسیت بیشتری رعایت می شود/تولید میگوی پرورشی در کشور به 16 هزارتن رسید
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به بروز بیماری لکه سفید موارد بهداشتی در همه مراحل تکثیر و پرورش میگو با حساسیت بیشتری انجام خواهد شد.
مدیر کل توسعه بازار آبزیان خبر داد
ایتالیا اولین مشتری آبزیان ایران پس از لغو تحریمها/افزایش 100 میلیون دلاری ارزیآوری آبزیان
پایگاه خبری لقمه: مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان از بازگشت کشورهای عضو اتحادیه اروپا به بازار محصولات شیلاتی ایران خبر داد و گفت: کشورهایی مانند ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و آلمان . . .
140 هزار تن ماهیان سرد آبی در بازار داخلی به مصرف می رسد/سالانه 60 هزار تن از ماهیان گرم آبی صادر می شود
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران گفت: سالانه 60 هزار تن از ماهیان گرم آبی به خارج از کشور صادر می شود.
معاون سازمان شیلات عنوان کرد
قیمت آبزیان در آستانه شب یلدا
پایگاه خبری لقمه: معاون سازمان شیلات گفت: هیچ مشکلی از نظر تولید و تأمین بازار در زمینه انواع آبزیان مانند کپور ماهیان، قزلآلا، میگو و... وجود ندارد و برای منطقیتر شدن فاصله تولید تا بازار، اتحادیه . . .
حذف دلالان با افتتاح پایانه دائمی عرضه مستقیم محصولات شیلاتی با تخفیفاتی بین 5 تا 30 درصد
باپایگاه خبری لقمه : مدیرعامل اتحادیه سراسری مراکز تکثیر و پرورش ماهیان سردابی از افتتاح پایانه دائمی عرضه مستقیم محصولات کشاورزی از بیست و ششم آذرماه در تهران خبرداد و گفت: ایجاد چنین پایانه هایی در . . .
سرانه مصرف آبزیان در ایران کمتر از نصف متوسط جهانی است
پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف آبزیان در ایران 9.2 کیلوگرم است در حالی که متوسط مصرف جهانی به حدود 19.2 درصد می رسد.
رییس سازمان شیلات خبر داد
50 هزار تن انواع محصولات شیلاتی به کشورهای مختلف صادر میشود
پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان شیلات از کاهش صادرات محصولات شیلاتی در نیمه نخست به دلیل مسائل و مشکلات به وجود آمده در پی حضور داعش در منطقه خبر داد و پیشبینی کرد که صادرات محصولات شیلاتی تا پایان سال . . .
صفحه 7 از 15
اول
قبلی
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نکاتی در مورد مصرف ماکارونی
میتوانید به جای گوشت از سویا برای افزایش پروتئین ...
تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم
تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد مصرف...
وقتی انگور میخورید، حتماً هستهاش را بجوید
روغن هسته انگور ترکیبهای آنتیاکسیدانی و فنولی نس...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خواص پای مرغ بیشمار بشناسید
عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروفساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها کمک میکند.
ویژگی شكلات مرغوب
لقمه: شكلاتهای كاكائویی یكی از لوكسترین شیرینیهایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی میبینیم.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟
محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
کیوی در رفع نفخ بعد از غذا موثر است
کیوی حاوی آنزیمی است که به هضم پروتئینهای گوشت قرمز، محصولات لبنی و ماهی کمک میکند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است