صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
شیلات و آبزیان
بانک مرکزی اعلام کرد
افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی طی یک سال گذشته
پایگاه خبری لقمه: بر اساس گزارشات رسمی بانک مرکزی، قیمت تخممرغ طی یکسال اخیر ۳۶ درصد و گوشت قرمز ۱۲ درصد افزایش داشته، ضمن اینکه سبزی و میوه نیز حدود ۳۰ تا ۳۹ درصد گران شدهاند.
جدیدترین قوانین و مجازاتهای "نظام استاندارد" + جزئیات
پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
تیلاپیا بزرگترین خطر برای گونه های آبزی بومی کشور
پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره حیات وحش حفاظت محیط زیست استان البرز گفت که ماهی تیلاپیا بزرگترین مهاجم و خطر برای گونه های آبزی بومی کشورمان شناخته شده است.
10 مجموعه تور پرورش ماهی در قفس تجاری سازی شد
پایگاه خبری لقمه: تعداد 10 مجموعه تور پرورش ماهی در قفس توسط جهاددانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تجاری سازی شد.
شهیدزاده: شرکتهای دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند
مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری
پایگاه خبری لقمه: معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران از اعطای تسهیلات 10 تا 20 میلیارد ریالی به پروش ماهیان خاویاری برای حفظ و بازسازی ذخایر به متقاضیان در استان های گیلان، مازندران و گلستان خب . . .
براشت ماهیان گرم آبی تا اوایل اسفندادامه دارد
پایگاه خبری لقمه: آقازاده گفت: در صورت شرایط مطلوب بارندگی پیش بینی میشود، امسال تولید ماهیان گرم آبی به ۱۸۵ هزارتن برسد.
صفحه 4 از 15
قبلی
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
در خرید پسته به این نکات توجه کنید
امان از آن زمانی که مسئولیت خرید آجیل را به شما مح...
اضافه وزن در كودكان را جدی بگیرید
به گفته یك متخصص تغذیه، اضافه وزن در كودكی زمینهس...
چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید
پزشکان توصیه میکنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوردنی های خواب آور کدامند؟
غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
خوراکی هایی که زنان را سرد می کند
مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خود باید ....
بخور نخورهای خوابآلودگی بهاره
انواع میوه و آبمیوه طبیعی حاوی قند هستند و مصرف آنها در طول روز میتواند باعث افزایش سطح گلوکز خون، بهبود عملکرد مغز و بالا رفتن میزان هوشیاری شود.
10 فایده زردچوبه برای سلامتی
زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است