صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
شیلات و آبزیان
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل شیلات مازندران گفت: مدیریت بهرهبرداری از بندر صیادی بابلسر به اتحادیه صیادان کیلکا واگذار شده است.
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: سال ۱۳۷۶ بسیاری تصور نمیکردند امروز با بیش از ۵۰ هزار عضو متخصص در ۲۴ گرایش تخصصی به یکی از الگوهای موفق منطقه تبدیل شود.
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: پارسال صادرات ماهی ، میگو و خاویار نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد رشد داشته است.
طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا میشود
پایگاه خبری لقمه: بنا بر اعلام سازمان شیلات ایران، طرح دریابست از دوم تا نهم مهر ماه ۱۴۰۳ در آبهای هرمزگان اجرایی میشود.
تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان
پایگاه خبری لقمه:مدیرکل شیلات لرستان گفت: در حال حاضر ۵۰۰ کیلو خاویار و ۱۵۰ تن گوشت خاویار در این استان تولید میشود.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند!
پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال بهسر میبرند؛ زیرا که شنیدهها حاکی از تلاشهای سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیانسوز به د . . .
تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود
پایگاه خبری لقمه: مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از برگزاری دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم، ماهیان زینتی، محصولات و خدمات وابسته در این استان خبر داد.
صفحه 1 از 15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران
آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...
با این غذاها بهتر بیندیشید
مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...
چطور وزنمان را به سرعت کم کنیم اما به سلامتی مان لطمه نزنیم؟
از رژیمهای سخت خسته شده اید ؟ از این روشهای سالم و...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها
در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته
سکته مغزی یکی از بیماریهایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز میکند و بهطور ناگهانی نمایان میشود. برای همین هم بسیاری از افراد میخواهند با شیوههای پیشگیری از آن آشنا شوند.
9 روش برای سوزاندن سریع چربی
بیشتر مردم فقط از خاصیت ضدسرطانی بودن چای سبز آگاهی دارند اما این ماده متابولیسم بدن را نیز افزایش می دهد.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم
برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکتههای ریزی وجود دارد که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپهها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆالهای فراوانی از سوی خانمها مطرح میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است