پرورش ماهی در قفس دریچه‌ای به سوی اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال پایگاه خبری لقمه: در حالی که نیاز به مصرف آبزیان در کشور با توجه به رشد جمعیت و بهبود سرانه مصرف رو به افزایش است ذخایر دریای خزر و خلیج فارس پاسخگوی این نیاز نبوده و توجه به پرورش ماهی در قفس را می‌ط . . .
بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان پایگاه خبری لقمه: نمایندگان اتحادیه اروپا از یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، کارخانه فرآورده های شیلاتی بندرعباس، مراحل صید و کارخانه های عمل آوری، ظرفیت های صیادی و فراوری قشم بازدید و با مسئو . . .
صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۹۵ پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان شیلات ایران گفت: با توسعه صید فانوس ماهیان کشور از واردات پودر ماهی برای صنعت آبزی پروری و طیور بی نیاز شدیم.
فائو هشدار داد: شیوع ویروس مرگبار ماهی تیلاپیا پایگاه خبری لقمه: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) هشدار داد، ویروس بسیار مسری «دریاچه تیلاپیا» اگر چه خطری برای سلامت انسان‌ها ندارد اما در حال شیوع در میان ماهیان پرورشی و طبیعی تیلاپیا بوده . . .
قیمت جدید انواع ماهی در بازار پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی، قیمت جدید انواع ماهی را در بازار اعلام کرد.
بهداشت پرورش میگو با حساسیت بیشتری رعایت می شود/تولید میگوی پرورشی در کشور به 16 هزارتن رسید پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به بروز بیماری لکه سفید موارد بهداشتی در همه مراحل تکثیر و پرورش میگو با حساسیت بیشتری انجام خواهد شد.
مدیر کل توسعه بازار آبزیان خبر داد ایتالیا اولین مشتری آبزیان ایران پس از لغو تحریم‌ها/افزایش 100 میلیون دلاری ارزی‌آوری آبزیان پایگاه خبری لقمه: مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان از بازگشت کشورهای عضو اتحادیه اروپا به بازار محصولات شیلاتی ایران خبر داد و گفت: کشورهایی مانند ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و آلمان . . .
1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.