گوجه ولنجک از گوجه نارمک جلو زد! در این تب گرانی گوجه فرنگی به برخی از مناطق خاص تهران سرک کشیدیم تا از قیمت گوجه فرنگی مطلع شویم.
کم‌فروشی و گران‌فروشی 30 درصدی نان‌های صنعتی رییس اتحادیه نان‌های صنعتی کشور گفت: به دلیل نبود نظارت بر قیمت نان، نان‌های صنعتی با کم‌فروشی و گران‌فروشی 30 درصدی فروخته می‌شوند.
کاهش 25 درصدی تولید عسل در گیلان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید عسل در گیلان، امسال در مقایسه با سال گذشته 25 درصد کاهش یافته است.
بیش از 2 میلیارد نفر در جهان سوءتغذیه دارند کمبود غذا سلامت بسیاری از مردم جهان را به خطر انداخته و آنها را در فقر نگهداشته است.
خطر چاقی برای 77 درصد ایرانی ها رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در تشریح نخستین کنگره بین‌المللی تغذیه گفت: این نخستین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران است که با حضور چهره‌های شاخص تغذیه از 9 تا . . .
«آشپزی کره‌ای با چاشنی شعر» رونمایی شد؛ «یانگوم» از طریق غذا رابطه مردم ایران و کره را افزایش داد مراسم رونمایی از کتاب «آشپزی کره ای با چاشنی شعر» روز گذشته با حضور «سونگ وونگ یوب» سفیر کره جنوبی و «پونه ندایی» مدیر انتشارات امرود و سفیر حسن نیت کره در ایران در برج میلاد تهران برگزار شد.
سفیر کره جنوبی: پروژه یانگوم در برج میلاد کلید می‌خورد/ غذاهای کره‌ای را در ایران بچشید سفیر کره در ایران،‌ در پاسخ به سوال خبرنگار لقمه درباره برگزاری جشنواره های غذایی ایرانی در کره، گفت: در قالب هفته فرهنگی ایران در کره این برنامه می تواند اجرایی شود، اما در این صورتاین مساله باید با . . .
صفحه 71 از 107  اول  قبلی   66    67    68    69    70    71    72    73    74    75    76   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت