قیمت نان 30 درصد افزایش می‌یابد! عضو هیات مدیره اتحادیه نان از افزایش قیمت گندم خبازی تحویلی به کارخانه‌های آرد خبر داد.
در پی طرح آلوده بودن نارنگی پاکستانی به کرم کشنده؛ واردات نارنگی پاکستانی ممنوع است با توجه به اعلام اخباری مبنی بر واردات نارنگی پاکستانی به کشور و آلوده بودن آن به نوعی کرم کشنده، معاون سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: واردات هر گونه مرکبات از جمله نارنگی پاکستانی به کشور ممنوع است.
غفلت ایران از تجارت استاندارد «حلال» نماینده انحصاری استاندارد حلال جهانی در خراسان رضوی با اشاره به اینکه استاندارد "حلال" یک برند غیر قابل تحریم است، گفت: ایران به عنوان یک کشور اسلامی از این تجارت غافل بوده است.
سرمازدگی 1.1 میلیون هکتار از باغ‌های کشاورزی معاون سازمان حفظ نباتات گفت: در بهار امسال، یک میلیون و 100 هزار هکتار از باغات و مزارع کشاورزی در 21 استان از 10 تا 90 درصد بر اثر سرمازدگی خسارت دیدند.
درخواست روس‌ها برای نظارت بر کشاورزی ایران مدیر عامل اتحادیه سراسری باغداران گفت: طی سال‌های پیش همواره با تشویق و انگیزه‌های گوناگون کشاورزان را مجبور به استفاده بیش از حد از سموم و کودهای شیمیایی کردیم و امروز که روسیه مشتری جدید ایران شده . . .
شیرازی‌ها بزرگترین آش دنیا را می‌پزند مردم شیراز و حتی استانهای دیگر نذر خود را برای بیست و هشتم ماه صفر روی هم می گذراند تا امسال آش ۸۰ تنی را بپزند که بزرگترین آش دنیا لقب گرفته است، آشی که ۴۰۰ هزار نفر را میهمان سفره رسول خدا(ص) می کند . . .
عرضه کالباس خوک در تهران! با وجود ممنوعیت در خرید و فروش و واردات فرآورد‌ه‌های گوشتی خوک و گراز در کشور به نظر می‌رسد این محصولات غیرقابل دسترس نیستند.
صفحه 73 از 110  اول  قبلی   68    69    70    71    72    73    74    75    76    77    78   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

  معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگل‌های روده ساقه و برگ‌های گیاه بامبو در تقویت دستگاه گوارش و ...

  عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت