خطر چاقی برای 77 درصد ایرانی ها رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در تشریح نخستین کنگره بین‌المللی تغذیه گفت: این نخستین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران است که با حضور چهره‌های شاخص تغذیه از 9 تا . . .
«آشپزی کره‌ای با چاشنی شعر» رونمایی شد؛ «یانگوم» از طریق غذا رابطه مردم ایران و کره را افزایش داد مراسم رونمایی از کتاب «آشپزی کره ای با چاشنی شعر» روز گذشته با حضور «سونگ وونگ یوب» سفیر کره جنوبی و «پونه ندایی» مدیر انتشارات امرود و سفیر حسن نیت کره در ایران در برج میلاد تهران برگزار شد.
سفیر کره جنوبی: پروژه یانگوم در برج میلاد کلید می‌خورد/ غذاهای کره‌ای را در ایران بچشید سفیر کره در ایران،‌ در پاسخ به سوال خبرنگار لقمه درباره برگزاری جشنواره های غذایی ایرانی در کره، گفت: در قالب هفته فرهنگی ایران در کره این برنامه می تواند اجرایی شود، اما در این صورتاین مساله باید با . . .
مرغ هم سیاسی شد! در حالی که گزارش‌های بانک مرکزی از بازار نشان از افزایش قیمت گوشت مرغ دارد، مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی ایران می‌گوید قیمت این محصول به دلیل نبود کشش در بازار داخلی و عرضه زیرقیمت مرغ منجمد . . .
دبیرکانون صنایع غذایی خبر داد: برچسب‌گذاری مواد غذایی از سال آینده اجرا می شود دبیر کانون صنایع غذایی گفت: برچسب‌گذاری روی مواد غذایی که به صورت جامع در سال آینده اجرا و مواردی به آن اضافه می‌شود، قطعا می‌تواند در رسیدن به استانداردهای اروپایی تاثیر‌گذار باشد.
کاهش 11 درصدی آب سدهای تهران سدهای تهران آب رفتند حجم کنونی آب موجود در مخازن سدهای تامین‌کننده آب استان تهران 11 درصد درمقایسه با زمان مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
زعفران ایران تا پایان سال 94 ثبت ژنتیکی می‌شود مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: جهاد کشاورزی استان با همکاری موسسه بذر و نهال کشور در حال انجام پروژه‌ای است تا گونه‌های مختلف زعفران ایران را ثبت ژنتیکی کند.
صفحه 74 از 110  اول  قبلی   69    70    71    72    73    74    75    76    77    78    79   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  داروهای گیاهی ناشناخته را نخورید! پزشکان به افراد و بویژه سالمندان هشدار می دهند تا ...

  روش پخت گل کلم

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت