یکصد مرکز مراقبت دیابت در کشور راه اندازی شد پایگاه خبری لقمه: رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت از راه اندازی یکصد مرکز مراقبت دیابت در کشور خبر داد.
زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آکسفورد بریتانیا نشان می دهد استفاده بلندمدت از زغال یا چوب برای پخت ممکن است ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی را افزایش دهد.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور خبر داد: ۲۹۳ نفر با مشروبات الکلی مسموم شدند/ ۲۵ مرگ و ۳ مرگ مغزی پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان اورژانس کشور آخرین آمار مسمومیت با مشروبات الکلی تا پایان هفتم مهرماه را ۲۹۳ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۵ نفر فوت کرده و ۳ نفر نیز دچار مرگ مغزی شدند.
تزریق واکسن آنفلوآنزا برای چه کسانی توصیه می شود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با اشاره به اینکه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا اول پاییز است،‌گفت: دارویی که تاریخ وکارخانه سازنده آن مشخص نباشد و اصالت آن توسط وزارت بهداشت . . .
همزمان با ماه رمضان در جشنواره طعم سلامت؛ کارشناسان طب سنتی مشاوره رایگان تغذیه ارائه می دهند مشاوره تغذیه در دومین جشنواره طعم سلامت در ماه مبارک رمضان در برج میلاد برای بازدید کنندگان، رایگان انجام می شود.
دبیر جشنواره طعم سلامت: غذای سالم ارزان‌تر از درمان بیماری است دبیر دومین جشنواره طعم سلامت گفت: می توان با اصلاح سبک تغذیه، سلامت خود را پس انداز نمود. یعنی به جای اینکه در انتظار بیماری باشیم، می توانیم با اصلاح سبک تغذیه این نگرانی را از مردم بگیریم.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
صفحه 39 از 100  اول  قبلی   34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت