یکصد مرکز مراقبت دیابت در کشور راه اندازی شد


پایگاه خبری لقمه: رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت از راه اندازی یکصد مرکز مراقبت دیابت در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دکتر مهدی شادنوش، رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت در اجلاس معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور گفت: حساسیت موضوع بیماران خاص، توجه به رفع نیازهای این بیماران و برنامه ریزی برای رفع آنها همواره از سیاست‌های وزارت بهداشت است.

وی با بیان اینکه بیماری‌های خاص مانند هموفیلی، تالاسمی، دیالیز خونی و صفاقی، ام اس، بیماری‌های متابولیک، پروانه‌ای، اوتیسم، بیماری‌های صعب‌العلاج و پیوند اعضا را شامل می‌شوند، تصریح کرد: مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری ها، برنامه هایی همچون ابلاغ بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج و پیوند، افتتاح و بهره برداری از مراکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری‌های غیر واگیر، افتتاح و بهره‌برداری از مراکز ترک اعتیاد الکل و مراکز دیابت، تجهیز مراکز مراقبت جامع بیماران خاص و صعب‌العلاج را در دستور کار دارد.

شادنوش گفت: حفاظت مالی شهروندان در برابر هزینه‌های فقرزا و کمرشکن سلامت به عنوان هدف اصلی محسوب میشود و تلاش این اداره در جهت پوشش حداکثری سهم بیمار برای خدمات تایید شده در دستورالعمل، شناسایی بیماران آسیب‌پذیر برای هدفمندسازی پرداخت یارانه سلامت، برقراری نظام‌مند ساختار گزارشات سازمان یافته مرتبط با مراقبت برای نظارت حداکثری بر مراقبت های انجام شده، مدیریت بیماری های خاص، صعب العلاج و پیوند و حفاظت مالی از بیماران مبتلا به این بیماری ها، بکارگیری و استقرار پروتکل‌ها و راهنماهای مصوب برای مدیریت بیماری های خاص، صعب العلاج و پیوند است.

وی افزود: بسته حمایت از بیماران صعب العلاج و سرطانی براساس ثبت نام در سامانه سیمای سرطان صورت خواهد گرفت و با توجه به ابلاغ بسته حمایتی سرطان و پیوند مغز استخوان در هفته اول بهمن، اعتبارات این بسته حمایتی به مراکزی که روند ثبت بیماری و خدمات ارائه شده، به بیماران مبتلا به سرطان را در سامانه ثبت کرده‌اند، تخصیص پیدا می‌کند.  

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت با بیان اینکه مراکز خدمات جامع بیماران خاص نیز در ۵۹ دانشگاه و ۸۳ مرکز به صورت همزمان افتتاح شده و در حال حاضر در حال ارائه خدمات به بیماران هستند، خاطرنشان کرد: تمرکز ارائه خدمات گوناگون در یک فضای فیزیکی واحد و توسط تیم تخصصی با سهولت دسترسی بیماران به خدمات و مدیریت بهینه تجویز و مصرف دارو از اهداف این مراکز است.

بنابر اعلام وبدا، وی ادامه داد: توسعه برنامه مراکز مراقبت دیابت نیز در سال ۱۳۹۷ در ۶۰ دانشگاه و راه‌اندازی ۱۰۰ مرکز دیابت اجرا می‌شود و ۲۰۰ هزار بیمار تحت مراقبت پیگیری و درمان متمرکز قرار خواهند گرفت.

شادنوش درخصوص مراکز درمان سوء مصرف الکل گفت: در مورد مراکز درمان سوء مصرف الکل نیز به روزرسانی تعرفه خدمات درمان سوء مصرف مواد در دست اجرا است و  برنامه‌ریزی ارائه خدمات درمان سوء مصرف الکل در بیش از ۱۰۰ مرکز آموزش دیده اختلال مصرف مواد منتخب صورت گرفته شده است.  

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت، تاکید کرد: تهیه راهنماهای بالینی و شناسنامه ارائه خدمات اختلال مصرف مواد در کودکان و نوجوانان نیز از طریق تشکیل کمیته علمی در حال تدوین است و نظارت بر مراکز اختلال مصرف مواد هم به صورت مستمر انجام می‌شود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13931 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۱ بهمن بازدید: 2553 ساعت: 8:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
4 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
5 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
7 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
8 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
9 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
10 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
11 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا قهوه در ایران گران است؟ قهوه که پس از آب ارزان‌ترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب می‌شود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته می‌شود.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
کشت یا کشاورزی قراردادی چیست؟/ تجربه دیگر کشورها پایگاه خبری لقمه: تجربیات کشورهای دیگر نشان می‌دهد که اجرای طرح کشاورزی یا کشت قراردادی می‌تواند منجر به توسعه و رونق بخش کشاورزی شود.