صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت جهاد کشاورزی
لزوم افزایش تولید پنبه/مذاکره با کارخانجات برای خریدپنبه کشاورزان
پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت:با توجه به افزایش جمعیت جهان در دهههای آینده و پیش بینی کاهش عرضه پنبه، تولید این محصول در کشور باید افزایش یابد.
ممنوعیت مصرف ۱۰۸۲ فقره کود وارداتی یا تولیدی
پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی از ممنوعیت مصرف 1082 فقره کود وارداتی یا تولیدی در مزارع کشور خبر داد.
پیام تسلیت حجتی به مناسبت رحلت آیتالله هاشمی رفسنجانی
پایگاه خبری لقمه: معرفی و تقدیر از کشاوران نمونه کشور با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی
در دهه فجر امسال انجام میشود؛
آغاز به کار سامانه ارتباط مردمی کشاورزان
پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول در وزارت جهاد با بیان اینکه سامانه ارتباط مردمی کشاورزان، به صورت آزمایشی در استان قزوین آغاز به کار کرده است،گفت:تا۲۲بهمن این سامانه در استان قزوین به شکل رسمی آغاز بک . . .
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی گیلان:
40 درصد برنج کشور در گیلان تولید میشود
پایگاه خبری لقمه: مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: 40 درصد از برنج تولیدی کشور در گیلان تولید میشود.
مدیرکل تولیدات دامی وزارت کشاورزی تشریح کرد
دلالان عامل گرانی گوشت قرمز و پایین بودن سرانه مصرف
پایگاه خبری لقمه: مدیر کل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از فاصله زیاد قیمت دام زنده تا بازار گوشت قرمز انتقاد کرد و گفت: دلالان بیشمار عامل گرانی گوشت قرمز و پایین بودن سران . . .
در واکنش به اخبار فروش برنج فاسد؛
وزارت جهاد کشاورزی: برنج های عرضه شده به بازار سالم است
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران عرضه برنج های فاسد انبار شده از سوی این شرکت به بازار را تکذیب کرد و گفت: برنج عرضه شده به بازار سالم است و تا پایان امسال مهلت مصرف دارد.
صفحه 40 از 44
اول
قبلی
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
بعدی
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است
یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...
5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه
اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و میترسید که شکلات چ...
12 ماده غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون
فیبرهای غذایی میتوانند میزان کلسترول خوب خون را ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تحلیل رستورانهای رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود
پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستورانهای رقیب میتواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
چگونه 100 سال عمر کنیم؟
«الهی پیر شی مادر!» حتما شما هم بارها و بارها این دعا را از زبان مادربزرگها و مادرها شنیدهاید. همه دوست دارند که عمر طولانی و در سلامت کامل داشته باشند. اما هر کسی این بنیه را ندارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است