اتخاذ رویکرد جدید در حوزه کشاورزی ضروری است پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهادکشاورزی در امور زراعت گفت که با توجه به کاهش بارش ها، تغییر اقلیم در کشور جدی بوده و بر این اساس، اتخاذ رویکرد جدید در حوزه کشاورزی ضروری است.
واردات موز در ازای صادرات کشمش پایگاه خبری لقمه: حجتی گفت:دولت با اختصاص پنج هزار ریال یارانه به تولیدکنندگان در ازای هر تولید هر کیلو کشمش و تعیین و برخورداری ازتعرفه ترجیحی برای واردات موز در ازای صادرات کشمش، ازصادرکنندگان حمایت . . .
نشست مشترک مسئولان وزارت جهاد کشاورزی با رئیس و مدیران مرکز آمار پایگاه خبری لقمه: نشست مشترک مسئولان وزارت جهاد کشاورزی با رئیس و مدیران مرکز آمار ایران به منظور تشکیل کمیته ای برای اجرای برنامه های آماری ثبتی محور در بخش کشاورزی در محل وزارت جهاد کشاورزی برگزار ش . . .
ایجاد صنایع تبدیلی در مناطق پرجمعیت روستایی پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: باید کمک کنیم تا با اعتبارات اختصاص یافته، صنایع تبدیلی در مناطق پرجمعیت روستایی ایجاد شود تا با اشتغالزایی از مهاجرت به شهرها جلوگیری کنیم.
نیازی به واردات گندم نداریم پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کرزی کابینه دوازدهم با بیان اینکه امسال همانند سال گذشته گندم در کشور تولید می شود، گفت: با توجه به کافی بودن ذخایر گندم امسال نیازی به واردات گندم نداریم.
٧٠ درصد تولیدات کشاورزی تراریخته است/حجتی واردات محصولات تراریخته را تایید کرد پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با تایید واردات محصولات تراریخته به کشور، درباره اعلام نرخ خرید تضمینی محصولات اساسی گفت: ما در مرداد ماه پیشنهاد خود را تقدیم دبیرخانه شورای اقتصاد کرده‌ایم.
حجتی:افزایش بهره وری برنامه راهبردی وزارت جهاد کشاورزی دولت دوازدهم پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی، افزایش بهره وری را راهبرد اصلی برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در دولت دوازدهم عنوان کرد.
صفحه 39 از 47  اول  قبلی   34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

  ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.