فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد پایگاه خبری لقمه: فراخوان تور عکاسی جشنواره «خوشه» توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران منتشر شد.
پیش‌بینی کاهش قیمت سیب زمینی در روزهای آینده پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه بارفروشان از کاهش هزارتومانی قیمت سیب زمینی و همچنین کاهش بیشتر قیمت این کالا طی روزهای آینده خبر داد.
کشت فراسرزمینی ذرت ایرانی در ۳ کشور جهان پایگاه خبری لقمه: کشت فراسرزمینی ذرت برای ایران در ۳ کشور در حال انجام است و ایران برای کشت در یک کشور دیگر نیز در حال برنامه ریزی است.
ایران از آنفولانزای پرندگان پاک شد پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت دام ایران را عاری از آنفولانزای پرندگان اعلام کرد.
ملخ‌های صحرایی به هند و پاکستان رفتند پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان حفظ نباتات از پایان طغیان و ریزش ملخ‌های صحرایی مهاجم در کشور خبر داد.
سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد پایگاه خبری لقمه: سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» با هدف فرهنگسازی در مصرف و تولید در حوزه‪ گندم، آرد و نان منتشر شد و هنرمندان تا 30 آذرماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
قاچاقچی‌ها سبب کاهش صادرات زعفران شدند پایگاه خبری لقمه: یک عضو شورای ملی زعفران اعلام کرد که حضور پررنگ قاچاقچی‌ها سبب شده تا این افراد زعفران را در بازار کمتر از نرخ‌های واقعی عرضه کنند و همین باعث می‌شود صادرات از سوی صادرکنندگان حرفه‌ا . . .
صفحه 36 از 51  اول  قبلی   31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

  28 سال عمر بیشتر با قطع کامل مصرف الکل پایگاه خبری لقمه: دانشمندان سوئدی به نتیجه رسیدند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
تقویت استخوان‌ها به كمك موز میوه شیرین غنی و كرم رنگ موز میوه‌ای مطلوب برای تمام گروه‌های سنی از نوزادان گرفته تا افراد بزرگسال است.
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.