روش تهیه کباب فرانسوی


کباب فرانسوی هم نوعی کباب است که تهیه آن خالی از لطف نیست.

مواد اولیه:

    گوشت فیله گوساله برای هر نفر 300 گرم
    پیاز یك عدد
    تره‌فرنگی شش عدد
    هویج دو عدد
    روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
    نمك و فلفل به میزان لازم
    لیمو و فلفل دلمه‌ای برای تزئین به میزان لازم

 

طرز تهیه:

گوشت را به قسمت‌های مساوی و مكعبی شكل بریده و در مخلوط پیاز، روغن زیتون، نمك و فلفل به مدت دو ساعت می‌خوابانیم. سپس با سیخ چوبی یا فلزی به صورت یكی در میان همراه با تره‌فرنگی كباب ‌كنید.

برای دورچین می‌توانید از هویج، فلفل دلمه‌ای و لیمو استفاده كنید.




کد: 3163 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ بهمن بازدید: 4228 ساعت: 3:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

  ویتامین D و بیماری سل

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت