مواد اولیه:
گوشت فیله گوساله برای هر نفر 300 گرم
پیاز یك عدد
ترهفرنگی شش عدد
هویج دو عدد
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
لیمو و فلفل دلمهای برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را به قسمتهای مساوی و مكعبی شكل بریده و در مخلوط پیاز، روغن زیتون، نمك و فلفل به مدت دو ساعت میخوابانیم. سپس با سیخ چوبی یا فلزی به صورت یكی در میان همراه با ترهفرنگی كباب كنید.
برای دورچین میتوانید از هویج، فلفل دلمهای و لیمو استفاده كنید.