نیما فلاح: اگر سحر حوصله آشپزی داشته باشد با غذا جادو می‌كند لقمه: یك بار با هم به یك جگركی رفتیم و به جرات می‌توانم بگویم یكی از كثیف‌ترین جگركی‌ها بود ولی شاید باورتان نشود، خوشمزه‌ترین جگر را آنجا خوردیم كه تاكنون در عمرمان نخورده بودیم!
5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌هایی در بدن ترشح می‌شود كه این هورمون‌ها باعث چاقی یا لاغری می‌شوند. "كم بخور تا لاغر شوی" و كالری‌ شماری برای زمان قدیم بود نه عصر امروز.
هجدهمین نمایشگاه بین المللی مواد غذایی استانبول انجمن ملی خرمای ایران برای دومین سال قصد دارد در راستای سیاستهای خود در خصوص ارتقاء سطح بازاریابی شرکتها و حضور موثر صنعت غذای ایران در عرصه تجارت بین الملل، با هماهنگی سازمان توسعه تجارت ، در پاویون . . .
دبیر انجمن برنج ایران برنج آخر تیرماه ارزان می‌شود/ خطر شیوع بیماری در شالیزارها شایق با بیان اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت با حداقل سود برنج وارداتی را در بازار عرضه خواهد کرد، از کاهش 10 درصدی قیمت برنج در پایان تیرماه خبر داد.
طراح و دبیر جشنواره سفره های ایرانی اسلامی در گفتگو با هنرنیوز: ما فقط الگوی شکل گیری جشنواره های دیگر بودیم این مصاحبه توسط خبرنگار سایت هنر نیوز با مبدع و طراح و مجری مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی در تاریخ 6 تیرماه انجام و در همان سایت مزبور منتشر شد که هم اکنون متن کامل آن توسط لقمه باز نشر م . . .
چگونه یک مصرف‌کننده فهیم شکلات باشیم؟ اکثر مصرف ‌کنندگان بازار شصت میلیارد دلاری شکلات و سایر محصولات تولید شده با استفاده از کاکائو، احتمالاً با حقایق فراسوی این محصول خوش‌طعم و لذیذ آشنا نیستند.
سه قدم موثر در کاهش وزن لقمه: کاهش وزن و حتی لاغری از مواردی است که بسیاری افراد در آرزوی رسیدن به آن هستند. در مورد راه های رسیدن به وزن ایده آل در سالم زی مطالب زیادی خواهید خواند، اما قبل از اینکه در مورد جزئیات کاهش وزن . . .
صفحه 1645 از 1755  اول  قبلی   1640    1641    1642    1643    1644    1645    1646    1647    1648    1649    1650   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: ٤٠هفته باردارى (یا مدت زمان بیشت...

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

  هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت