مهندس کامپیوتر غاز چران پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.
جذابیت‌های بصری انیمیشن پایگاه خبری لقمه: در بحث تبلیغات به دو مدل از انیمیشن استفاده می‌شود.
راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو پایگاه خبری لقمه: لوبیا پلو یک غذای ایرانی است و خیلی خوش خوراک است لوبیا پلو گاهی همراه با سالاد شیرازی یا ماست و خیار، خورده می‌شود.
برداشت خرما در آبادان پایگاه خبری لقمه: برداشت خرما در آبادان از اواخر مرداد آغاز و تا اواسط مهر ادامه دارد.
چرا افراد لاغر هرچه می‌خورند چاق نمی‌شوند؟ پایگاه خبری لقمه: لاغرها برای چاق شدن با مشکلاتی روبرو هستند اما به مرور می توانند مشکلات را پشت سر گذاشته و کم کم به وزن دلخواهشان برسند اما چگونگی آن را در مطلب زیر بخوانید.
مصرف نیشکر بی‌خوابی ناشی از استرس را کاهش می دهد پایگاه خبری لقمه: داشتن خواب راحت در شب باعث می شود روز خوب و پر نشاطی را داشته باشید هر فرد سالم بطور میانگین حدودا یک سوم روز را در خواب سپری خواهد کرد و همین امر سبب اهمیت بالای خواب را به خوبی نشا . . .
منابع پروتئین را بشناسید تا بدنی سالم داشته باشید پایگاه خبری لقمه: میوه ها منبع ویتامین ها هستند و ویتامین ها در بدن نقش اساسی دارند در ادامه به ۵ منبع غنی پروتئین در میوه ها اشاره خواهیم کرد.
صفحه 387 از 1759  اول  قبلی   382    383    384    385    386    387    388    389    390    391    392   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام آبمیوه باعث کاهش وزن می شود مصرف میوه و سبزی برای حفظ سلامت بسیار مفید است زیرا عملکرد مناسب اعضای کلی بدن را حفظ می کند. سبزی و میوه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد اما آب میوه خاصیت بیشتری دارد.
بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.