نکات آشپزی که واجب است بدانید
وقت و دقت در آشپزی بسیار مهم است. پخت و پز تنها طعم خوب غذا نیست بلکه غذای آماده شده باید برای سلامت بدن مفید باشد.
هنگام صرف غذا بخندید!
استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: خوب نجویدن غذا و هضم ناقص آن باعث تنبلی روده، تخمیر غذا در دستگاه گوارش و حتی باعث بوی بد دهان نیز میشود.
کاهش 10 درصدی شکر در آبمیوه
دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان کنسانتره و آبمیوه ایران گفت: انجمن در صدد طبقهبندی آبمیوه و کنستانتره بر اساس کیفیت است و در همین راستا نیز اقداماتی انجام داده است که نتیجه یکی از این اقدامات . . .
عرضه بدون نسخه ریتالین ممنوع شد
رییس اداره بازرسی ویژه سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به ضوابط ابلاغی سازمان غذا و دارو به ازای نسخه معتبره صادر شده توسط متخصصانن مغز و اعصاب و اعصاب و روان و با ارائه مدارک معتبر شناسایی توسط بیمار . . .