کیک‌های چوبی را اینگونه تهیه کنید


این کیک‌های چوبی که همانند آب‌نبات هستند را می‌توانید در دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی درست کنید و به عنوان دسر پس از غذا سرو کنید. علاوه به اینکه شکل زیبایی دارند، طعم آنها نیز عالی است. بسیار آسان و سریع هم حاضر می شوند.

مواد لازم

• دو پیمانه آرد کامل

• 2.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

• نصف قاشق چایخوری نمک

• دو پیمانه شکر قهوه‌ای

• ¾ پیمانه کره آب شده

• یک قاشق چایخوری وانیل

• 3 عدد تخم‌مرغ

• یک پیمانه مارشمالو ریز (پاستیل ژله‌ای)

• یک پیمانه تافی خرد شده

• 325 گرم شکلات تلخ خرد شده

• 32 عدد سیخ چوبی

 

 

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب مستطیلی بزرگی یک لایه فویل قرار دهید. سپس سطح آن را با روغن چرب کنید. سپس قالب را کنار بگذارید.

2. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3. در یک کاسه بزرگ، شکر قهوه‌ای، کره و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط هم بزنید. تخم‌مرغ را یک‌به‌یک به مواد اضافه کنید و هم بزنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مارشمالوها را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آنها را درون قالب بریزید.

4. کیک را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی و لبه‌های آن سفت شوند. سپس از فر خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.

5. کیک‌ها را به نوارهای باریک برش دهید و آنها را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. در انتهای هر کدام یک سیخ چوبی بگذارید. کیک‌ها و درون سینی روی کاغذ روغنی بچینید. در یک بشقاب گود کوچک، تافی‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، شکلات را روی حرارت ملایم آب کنید و سپس کنار بگذارید تا کمی نرم شود.

6. کیک‌ها را درون شکلات آب شده فرو کنید. بگذارید شکلات اضافی بچکد. سپس درون تافی‌های خرد شده بریزید و آنها را درون سینی روی کاغذ روغنی بچینید. بگذارید یک ساعت در فضای خنک بماند تا شکلات سفت شود.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7674 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر بازدید: 3181 ساعت: 3:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...

  نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟
گرمای بدن در زمستان با این مواد غذایی گاهی با پوشیدن یک ژاکت پشمی باز هم بدنمان در سرمای زمستان گرم نمی‌شود اما با برخی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بدن از درون گرم می‌شود و سرمای بیرون بدن تا حدی از بین می‌رود.
گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ قارچ کیلویی 3میلیون تومان، هندوانه کیلویی 9 میلیون تومان و قهوه فنجانی 150 هزارتومان...! این قیمت‌های نجومی با نرخ تورم 30سال آینده به دست نیامده‌اند.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.