بیش از 2 میلیارد نفر در جهان سوءتغذیه دارند کمبود غذا سلامت بسیاری از مردم جهان را به خطر انداخته و آنها را در فقر نگهداشته است.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام . . .
روش تهیه باسلوق خانگی باسلوق از شیرینی های اصیل ایرانی هاست که به راحتی در منزل تهیه می شود.
خطر چاقی برای 77 درصد ایرانی ها رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در تشریح نخستین کنگره بین‌المللی تغذیه گفت: این نخستین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران است که با حضور چهره‌های شاخص تغذیه از 9 تا . . .
دستور تهیه کیک و دسر فرانسوی این کیک به عنوان دسر در فرانسه کاربرد دارد.
انواع عسل و خواص آن عسل به طور کلی یک ترکیب محلول در آب بسیار غلیظ قندی است.
غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین و پر سدیم جان کودکان را می گیرند.
صفحه 763 از 1755  اول  قبلی   758    759    760    761    762    763    764    765    766    767    768   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟
غذاهایی که چربی اضافی بدن تان را از بین می برند! اگر بدانید چه چیزهایی برای کاهش وزن مفید تراست و چه غذاهایی چربی ها را می سوزانند بهتر و راحت تر می توانید از شر چربی های اضافی خلاص شوید.
خوراکی‌‌ها علیه اسـترس استرس ممكن است همه جا با شما باشد، مثل محیط كار، در هنگام رانندگی، در جشن‌ها و مراسم و یا حتی در منزل و زمانی كه اخبار ناخوشایندی ممكن است از طریق رادیو و تلویزیون به گوشتان برسد، اما در دنیای پرتنش امروز، چه كسانی ممكن است از استرس در امان باشند؟
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.