صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اینفوگرافیک
>
یک شفا بخش خانگی را بشناسید
یک شفا بخش خانگی را بشناسید
پایگاه خبری لقمه: زنجبیل، بیشتر از اینکه ادویه و چاشنی غذا به شمار برود، به خاطر داشتن خواص فراوان در درمان برخی بیماری ها کاربرد دارد.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
11869
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
بازدید:
2677
ساعت:
4:04 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رسالت خبرنگار دیدهبانی واقعیتها و دستاوردها است
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه
۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
3
چرا هیچ زمانی برای پرداخت مطالبات گندمکاران اعلام نمی شود؟
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
4
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتیهای سنتی چطور است
۱۴۰۰ جمعه ۱۱ تير
5
برومند چهارآیین: بازارگاه می تواند دلالی جوجه را از بین ببرد/ظرفیت تولید مرغ در ایران دو برابر نیاز کشور است
۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
6
وعده وزیر کار به تولید کنندگان و کارگران/سه گانه تولید کننده دولت و کارگر در سال 1400
۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
7
واکسن روسی خطرناک یا غیر شفاف؟
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۲ بهمن
8
رضا کیانی: باید مراقب اثر بازار بر قیمت ها بود
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ آبان
9
علل مطرح شدن نام کارتن خوابها در بازنگشتن ارز صادرات در نظام پولی کشور
۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
10
میزان واقعی خسارت آتش سوزی کارخانه کاله عراق چقدر بود؟
۱۳۹۸ جمعه ۱۵ شهريور
11
شفافسازی درخواست های تخصیص ارز به وزارت بهداشت
۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟
یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...
درمان آنفولانزا با انار
پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...
احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم
احتمال ابتلا به سنگ کلیه به دلیل عواملی مثل کاهش م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
10 روش بین المللی لاغر شدن
همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!
آیا ماست هم خراب میشود؟
ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا میکند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایدهای هم به بدن نمیرساند. از ماست ترششده میتوان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز!
دست خودمان نیست، در بستهاش را كه باز میكنیم و بوی سیبزمینی به مشاممان میخورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندانمان خرد میشود، بفرستیم.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام میدهیم
مسواک را برمیداریم، کمی خمیردندان روی آن میگذاریم و مسواک زدن را شروع میکنیم و بسته به حال و حوصلهمان، یک یا چند دقیقهای هم مسواک میزنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجهاش پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است