موز در روند لاغری تاثیری دارد؟


پایگاه خبری لقمه: موز یکی از میوه های محبوب در جهان است که به عنوان یک ابرماده غذایی نیز شناخته می شود، اما این محصول به عنوان یک خوراکی با محتوای قند بالا و سرشار از انرژی نیز مشهور است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مفید بودن مصرف میوه برای بدن انسان یکی از حقایق اساسی است که هر فردی درباره سالم غذا خوردن آن را می آموزد. از این رو، عجیب است که بسیاری از رژیم های غذایی کم کربوهیدارت به این نکته اشاره دارند که باید از مصرف موز پرهیز کرد.

 
موز یکی از میوه های محبوب در جهان است که به عنوان یک ابرماده غذایی نیز شناخته می شود، اما این محصول به عنوان یک خوراکی با محتوای قند بالا و سرشار از انرژی نیز مشهور است.
 
یک موز اندازه متوسط دارای 27 گرم کربوهیدارت، بیش از دو برش نان سفید، و همچنین حدود 14 گرم قند است. این قند به شکل فروکتوز در موز وجود دارد. فروکتوز قندی ساده است که بدن به سرعت آن را گوارش کرده و می تواند به افزایش ناگهانی قند خون و انسولین منجر شود. برای آگاهی بیشتر، یک عدد موز دارای 105 کالری نیز است.
 
اما اگر یکی از هواداران موز هستید، نیازی نیست برای کاهش وزن خود مصرف این میوه را کنار بگذارید. موز تلاش های شما در راستای کاهش کیلوهای اضافی وزن بدنتان را بی اثر نخواهد کرد. تردیدی وجود ندارد که یک ماده غذایی موجب افزایش وزن نمی شود، همان گونه که یک ماده غذایی نمی تواند کاهش وزن را به همراه داشته باشد.
 
از سوی دیگر، اگرچه موز حاوی قند است، اما قند آن از نوع طبیعی بوده که مشابه با قند افزوده شده، همانند آنهایی که به قهوه یا چای خود اضافه می کنید، نیست. همچنین، این میوه منبع خوبی برای پتاسیم، فیبر، ویتامین C، ویتامین B6، و آنتی اکسیدان های ضد التهاب است.
 
فیبر موجود در موز نیز می تواند به کاهش وزن کمک کند. بنابر نتایج پژوهشی که توسط دانشگاه ماساچوست انجام شد، افزایش مصرف فیبر به 30 گرم در روز می تواند به کاهش چشمگیر وزن کمک کند. یک موز اندازه متوسط حاوی 3.1 گرم فیبر است و از افزایش ناگهانی قند خون، مشابه با مواد غذایی با محتوای قند بالا، پیشگیری می کند. این به معنای آن است که مدت اندکی پس از مصرف موز دوباره احساس گرسنگی نخواهید کرد.
 
موز را می توانید با اندکی پروتئین و چربی سالم از منابعی مانند بادام یا کره بادام زمینی مصرف کنید و از این طریق میان وعده ای شیرین با انرژی هرچه بیشتر و احساس سیری برای مدت زمانی طولانی‌تر را تجربه کنید. این خوراکی ها را می توانید پیش یا پس از ورزش مصرف کنید تا به تامین سوخت مورد نیاز برای انجام تمرینات و ریکاوری کمک کند.
 
موز دشمن کاهش وزن شما نیست. اگر در تلاش برای کاهش کلیوهای اضافی وزن بدن خود هستید، روی رژیم غذایی کلی و انجام ورزش تمرکز کنید و نه مصرف یک میوه.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم

کد: 13764 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 2826 ساعت: 10:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
6 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
8 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
9 اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگان ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
10 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
11 ایران گیاهان دارویی خود را صادر می‌کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
چرا لاغر نمی شوم؟ اگر تلاش می‌کنید لاغر شوید اما هر بار تیرتان به سنگ می‌خورد و به نتیجه نمی‌رسید احتمالاً پای عواملی در میان است که شما از آن‌ها غافل هستید.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.