در بازدید وزیر جهاد کشاورزی از معاونت امور تولیدات دامی عنوان شد:
حفاظت از ذخایر ژنتیکی داخلی و بومی بخش دام و طیور


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با معاونت امور تولیدات دامی بر حفاظت از ذخایر ژنتیکی بومی دام و طیور به عنوان یک فعالیت پایه در کنار توجه به نژادهای باکیفیت دنیا تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در این بازدید بر لزوم حضور پررنگ تشکل‌ها در زنجیره تأمین، توزیع و ارزش بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: واگذاری تصدی‌گری و نیز حمایت‌های لازم از تشکل‌ها با سرعت بیشتری انجام می‌شود.
 
وی ادامه داد: دستگاه‌های داخلی وزارت جهاد کشاورزی باید در تعامل با یکدیگر پیش بروند و با هماهنگی و وحدت رویه، چالش‌های بخش کشاورزی را مرتفع و راندمان تولید را افزایش دهند.
 
وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: حرکت رو به جلو مسیر اصلی ماست و وقت، فکر و انرژی خودمان را باید به برنامه‌ریزی، سازماندهی، تحول و تولید در بخش کشاورزی معطوف کنیم.
 
وی رشد تولید در بخش کشاورزی را متضمن کشاورزی دانش‌بنیان، افزایش بهره‌وری با تاکید بر تولید داخل و حمایت از تولید کننده عنوان کرد و گفت: اگر مشکلات و محدودیت‌های تولید را رفع نکنیم وابسته خواهیم بود و به طور قطع برای تأمین کالا برای سفره مردم به مشکل بر خواهیم خورد.
 
نیکبخت بر همکاری مشترک بخش‌های تخصصی و سازمان تات با بخش اجرا تاکید و خاطرنشان کرد: تا کار به صورت عملی انجام نشود، افزایش بهره‌وری اتفاق نمی‌افتد، بنابراین بخش‌های تخصصی و سازمان تات موظف هستند طبق یک جریان دوطرفه با یکدیگر و بخش اجرا همکاری کنند.
 
به گفته وی، برای دستیابی به تولید پایدار و خودکفایی، باید عملکرد را در کشت آبی و دیم افزایش دهیم.
 
وزیر جهاد کشاورزی، حفاظت از ذخایر ژنتیکی داخلی و بومی بخش دام و طیور را به عنوان یک فعالیت پایه لازم و ضروری دانست و گفت: این به معنی این نیست که به نژادهای باکیفیت دنیا فکر نکنیم.
 
نیکبخت در خاتمه از زحمات و همکاری صمیمانه معاونت امور تولیدات دامی، مدیران و کارکنان در تحقق اهداف وزارت جهاد کشاورزی قدردانی کرد.
 
در ادامه این دیدار حسین دماوندی‌نژاد، با بیان این که انتخاب شما به عنوان وزیر جهاد کشاورزی را به فال می‌گیریم، گفت: آمادگی داریم براساس سیاست‌ها و برنامه‌های وزارتخانه و همسو و هماهنگ در بحث امنیت غذایی و مسائل کلان به عنوان بازوی توانمند در خدمت بخش کشاورزی کشور باشیم.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 15261 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير بازدید: 863 ساعت: 7:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
4 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
5 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
6 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
9 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
11 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف شیر و فرآورده های لبنی برای چه کسانی مطلقا ممنوع است؟ اگر افراد از دوران کودکی و نوجوانی کلسیم کافی دریا...

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه دکتر کرمانی برای غذا خوردن و لاغری اگر تا به حال رژیم هایی که امتحان کردید در راضی نگه داشتنتان ناموفق بوده اند به خواندن این مقاله ادامه دهید.
لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.