اشتغالزایی بالای پرورش قارچ و ظرفیت‌های فراوان در کشور


یک فعال پرورش قارچ با اشاره به اشتغالزایی بالای تولید قارچ و ظرفیت‌های فراوان در کشور گفت: ایران با سابقه 30 ساله در تولید این محصول جایگاه پانزدهم دنیا را دارد و حمایت از این بخش بسیار ضروری است.

به گزارش لقمه، سید علی رضوی اظهار داشت: کشور ایران با تولید سالانه 70 هزار تن و سابقه 30 ساله در تولید قارچ جایگاه پانزدهم تولید جهان را دارد اما به دلیل ظرفیت‌های فراوان رشد چشمگیری در آینده خواهد داشت.

*اشتغال‌زایی بالای پرورش قارچ

مدیر عامل کشت و صنعت مهر چین گفت: تولید قارچ یک فعالیت کشاورزی با میزان اشتغال‌زایی بالا است به طوری که در یک هکتار سطح زیر کشت حدود هشتاد نفر مشغول بکار می‌شوند در حالی که در سایر بخش‌های کشاورزی میزان اشتغال حدود دو تا چهار نفر است.

مدیر عامل کشت و صنعت مهرچین گفت: تولید قارچ کار فوق‌العاده علمی است و نیاز به سرمایه‌گذاری بالایی دارد.

وی تصریح کرد: در تولید قارچ از پسماندهای کشاورزی(کلش گندم ـ کود مرغی) به عنوان مواد اولیه استفاده و نهایتا منجر به تولید یک ماده غذایی با ارزش می‌شود که هم کمک به تأمین غذای جامعه کمک کرده و هم می‌تواند برای کشور ارز آوری داشته باشد.

*لزوم حمایت دولت از پرورش‌دهندگان قارچ

رضوی تاکید کرد: حمایت دولت در سرمایه‌گذاری اولیه تولید قارچ ضروری است زیرا توان چنین سرمایه‌گذاری از سوی افراد علاقمند نادر و گاها غیرممکن است.

این تولید کننده قارچ تصریح کرد: افراد علاقمند به تولید قارچ و دارای اطلاعات و تجربه کافی و کشاورزان می‌توانند قارچ تولید کنند.

رضوی گفت: اینگونه افراد می‌توانند محیط کشت قارچ را خریداری کنند و در یک محیطی که بتوان دما و رطوبت را تحت کنترل درآورد مرحله داشت و برداشت را انجام بدهند که چندان صرفه اقتصادی ندارد.

*تولید قارچ به روش صنعتی 70 هزار تن در سال

مدیر عامل کشت و صنعت مهرچین گفت: تولید قارچ که به صورت مزارع و سیستم کنترل شده تولید می‌کند، هفتاد هزار تن در سال است، در حال حاضر از تولید واحدهای خانگی و فاقد پروانه بهره‌برداری آمار دقیقی در دست نیست.

به گفته رضوی تولید قارچ‌های خوراکی در کشور چین بالغ بر یک میلیون و چهارصد هزار تن در سال بوده که مقام اول را دارا بوده و مقام‌های دو و سوم آمریکا ـ مجارستان ـ هلند با حدود پانصد هزار تن تولید در سال در رتبه‌های بعد هستند.


نقل از :فارس

کد: 2638 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۶ دي بازدید: 3321 ساعت: 11:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
4 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
5 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
6 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین راه برای کاهش چربی شکم کدام است؟ مصرف کالری بالا و کاهش فعالیت بدنی سبب چاقی و افزا...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.