روش تهیه مربای مربای آلوورا


گیاه آلو‌ورا (aloe vera) حاوی مشتقات هیدروکسی آنتراسن و ویتامین های A ، B و C است و از جمله خواص دیگر این گیاه، ضد ورم بودن، ضد میکروب بودن، التیام‌‌بخش بودن و ضد آفتاب و ضد سوختگی بودن آن است.

مواد لازم:

     آلوورای تازه پوست گرفته و خردشده: یك كیلوگرم
     شكر: یك كیلو گرم
     آب: 700 گرم
     اسانس آلوورا: 2 قطره
     آبلیموی تازه: یك قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

1 - آلوورا را پوست بگیرید و ژل‌های وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبه‌ای خرد كنید.

2 - آلوورای خرد شده را به مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید.

3 - بعد از اینكه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و 200 گرم از شكر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید تركیب شكر و آلوورا به مدت 2 تا 3 ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.

4 - تركیب شكر و آلوورا را روی حرارت بالا قرار‌دهید تا جوش بیاید. بعد از اینكه به جوش آمد به مدت 35 تا 40 دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت 35 تا 40 دقیقه دیگر بجوشد.

5 - 800 گرم باقیمانده از شكر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و 700 گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شكر كاملا در آب حل شود.

6 - سپس تركیب آب و شكر را روی حرارت بگذارید تا زمانی كه به نقطه جوش برسد.

7 - هنگام جوشیدن كف شكر سطح آب می‌آید كه باید آنها را با یك قاشق بردارید.

8 - حرارت گاز را ملایم كنید و اجازه دهید به مدت یك ساعت همین‌طور بجوشد.

9 - وقتی كه تركیب كمی غلیظ شد آلوورا و شكری را كه قبلا پخته‌‌اید روی شربت بریزید و بگذارید حدود 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه كنید.

10 - مربای شما آماده است فقط اجازه دهید كه كاملا خنك شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه كنید.

نكته:

اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا كنید می‌توانید وانیل را جایگزین آن كنید.

 


نقل از :برترین ها

کد: 3111 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ بهمن بازدید: 6945 ساعت: 3:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آلوورا، زنجبیل و گریپ‌فروت برای کدام بیماران خطرناک هستند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۶ اسفند
2 دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین نوشیدنی ها برای کاهش چربی خون بیشتر گیاهان، سبزیها و میوه‌ها به علت فیبر و الیاف...

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی امان از وقتی که به قول معروف اول شکم شرفیاب شود بعد خود طرف! هر چه شکم بزرگ‌تر باشد ماهیچه‌های آن هم شل‌تر می‌شود و دل صاحب آن خون‌تر.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.