صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
پنیر و مینای دندان
پنیر و مینای دندان
پنیر از خورده شدن مینای دندان جلوگیری میکند.
به گزارش لقمه، استفاده از پنیر همراه با شیرینی یا غذا و میوه، از خورده شدن مینای دندان به وسیله اسیدهای ناشی از تجزیه خوراکیها جلوگیری میکند.
براساس تحقیقات یک پژوهشگر انگلیسی از دانشگاه "نیوکاسل" حضور اجزای پنیر در دهان سبب میشود تا از عمل باکتریهای موجود در دهان که با تخمیر شکر موجود در شیرینی و میوه، به مینای دندان حمله ور میشوند، جلوگیری شود.
تحقیقات نشان میدهد که مقدار شکری که شخص در روز مصرف میکند در تخریب دندان های وی عامل تعیینکننده به شمار نمیآید بلکه دفعات مصرف مواد شیرین در روز است که میتواند سرعت نابودی مینای دندان را افزایش دهد.
در مورد مصرف پنیر و شیرینی این دو نکته شایان توجه است که چون پنیر فسفر بدن را کاهش میدهد و میتواند بر کارکرد مغز تاثیر گذارد، مصرف اندکی گردو همراه با پنیر به منظور جبران فسفر از دست رفته مناسب است.
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
3492
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ اسفند
بازدید:
4791
ساعت:
9:16 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2
تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
3
تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزهگر
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
4
طرز تهیه بیسکویت پنیری
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
5
ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
6
نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
7
پاستای هویج و پنیر ریکوتا
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8
آب ماست به جای شیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9
طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10
بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
11
طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
میوههای پاییزی لاغرتان میكند
بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...
رنگهای مختلف ادرار چه میگویند؟
کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه ...
با انرژیزاترین میوهها آشنا شوید
اگر در پایان روز احساس خستگی و بیحالی میكنید احت...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خطرات سس و فستفودها برای مبتلایان به آسم
آسم بیماری التهابی و انسدادی راههای هوایی است که با سرفههای مکرر، خسخس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سسها، فستفودها، ژله و بستنی ایجاد میشود.
دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش
تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماریها به چند هزار سال پیش برمیگردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافتههای جدیدی رسیدهاند.
با این نوبرانهٔ خوش طعم، دندان را سفید کنید
مالیک اسید توت فرنگی در تغییر رنگ و سفید کردن دندان بسیار مؤثر است.
با مصرف نان چاق می شویم یا نه؟
متخصصان سلامت تاکید کردند که مصرف نان موجب اضافه وزن نمیشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است