به گزارش لقمه مهندس غلامی، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در این خصوص در گفتگو با سینانیوز بیان کرد: «بازرسان مرکز سلامت محیط و کار در سراسر کشور کلیه مراکز و اماکن را بر مبنای برنامههایی که دارند کنترل و نظارت میکنند و به محض اینکه موراد تخلف را مشاهده کنند اقدامات قانونی را با معرفی و توقیف به مراجع قضایی ارائه میدهند.» وی در ادامه با اشاره به تهیه سوسیس با آشغال مرغ یادآورشد: «سازمان دامپزشکی وظیفه کنترل فراوردههای دامی مثل مرغ، گوشت و ماهی را بر عهده دارد و این موضوع هیچ ارتباطی به وزارت بهداشت ندارد.» معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: «زمانی که این آشغال مرغ برای تولید سوسیس و کالباس استفاده میشود پرسنل و زیر مجموعه غذا و دارو وظیفه نظارت بر آن را بر عهده دارند و در هنگام عرضه به بازار، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بر آن نظارت میکند.» مهندس غلامی بیان کرد: «سوسیس و کالباس فلهای در بازار وجود دارد ولی به این معنا نیست که همه آنان از آشغال مرغ درست شده باشند. مشخصات اولیه روی سوسیس و کالباس درج شده است و همکاران ما نیز با نظارت این موارد را گزارش میدهند.» این درحالی است که با وجود مشخصات و بسته بندیهای تقلبی که در بازار وجود دارد حتی خود بازرسان هم به سختی میتوانند مواد غیر بهداشتی را تشخیص دهند چه برسد به مردم. از طرفی دکتر عبداللهی، رئیس دفتر تغذیه نیز مسئولیت این موضوع را به سازمان غذا و دارو واگذار کرد. به راستی سمتهایی که در حال حاضر این افراد بر عهده دارند چه زمانی برای مردم کشور ما مفید و موثر خواهند بود؟ اگر هم وجود نداشت توپ را به زمین کدام مسئول میانداختند تا جوابگو باشد. بنابراین در این زمینه سازمانهای غذا و دارو، دامپزشکی، مرکز سلامت محیط کار و بهبود تغذیه باید با همکاری یکدیگر پاسخ این سوالات را داده و پاسخگوی مردم باشند.