غذاهای خوشمزه و رنگارنگ کوش‌آداسی در ترکیه


پایگاه خبری لقمه: کوش‌آداسی شهرستانی زیبا در ترکیه با غذاهای خوشمزه و رنگارنگ است. برای آشنایی بیشتر با غذاهای محلی کوش‌آداسی با ما همراه باشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شهرهای ترکیه معمولا دارای غذاهای محلی و رژیم غذایی مشترک هستند. به عنوان مثال صبحانه مردم ترکیه به طور مشترک معمولا از پنیر، گوجه، زیتون سیاه، عسل یا مربا، نان، سوسیس، سالامی (نوعی فرآورده گوشتی)، تخم مرغ آب‌پز و چای تشکیل شده است. در ادامه به معرفی برخی از غذاهای محلی کوش‌آداسی می‌پردازیم.

 

کباب ترکی

 

 

 

در ترکیه گوشت گاو، بره یا گوسفند را روی زغال کباب می‌کنند. کباب یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ترکی است و کبابی که در تصویر می‌بینید آدانا (Adana) نام دارد.

 

بیشتر بخوانید:

 

کباب دونر (Doner)

 

 

 

کباب دونر نوعی کباب ترکی است و طرز تهیه آن بدین صورت است که گوشت گاو یا گوساله همراه با گوشت گوسفند یا مرغ را با ادویه های محلی طعم‌دار می‌کنند و به صورت عمودی به سیخ می‌کشند.

 

بیشتر بخوانید:

 

لاهماجو یا پیتزای ترکی (Lahmacun)

 

 

 

لاهماجو نوعی پیتزای ترکی است که در کوره‌های سنگی پخت می‌شود. مواد تشکیل‌دهنده این غذا شامل گوشت چرخ‌کرده، جعفری، پیاز، سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، و خمیر (نان) است.

 

بیشتر بخوانید:

 

یپراک سارما (Yaprak Sarma)

 

 

 

یاپراک سارما به معنای برگ پیچیده‌شده شبیه به دلمه برگ ما ایرانی‌ها است. در این غذای ترکی گندم یا برنج را همراه با مواد دیگر، بسته به منطقه و محل، در برگ مو می‌پیچند.

 

دلمه (Dolma)

 

 

دلمه جایگاه بسیار مهمی در آشپزی ترکی دارد. بادمجان، فلفل دلمه‌ای و سبزیجات بسیار دیگری را با برنج یا گندم و دیگر مواد بسته به منطقه پر می‌کنند.

 

برنج ترکی و مرغ

 

 

 

برنج ترکی معمولا با مرغ، سس و ادویه سرو می‌شود. این برنج همراه روغن، آب مرغ، ادویه‌ها و مواد مخصوص عطر مدهوش‌کننده‌ای دارد.

 

کارنیاریک (Karniyarik)

 

 

کارنیاریک از دیگر غذاهای مهم ترکی است. مواد تشکیل‌دهنده اصلی این غذا شامل بادمجان و گوشت چرخ‌کرده است. بادمجان را با گوشت چرخ‌کرده و دیگر مواد مانند سیر، پیاز، گوجه، فلفل دلمه‌ای سبز و غیره پر می‌کنند.

 

سوپ عدس

 

 

 

سوپ عدس یکی از محبوب‌ترین سوپ‌ها در ترکیه است. این سوپ از عدس قرمز تهیه می‌شود.

گرداورنده: عاطفه کماسی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :کجارو

کد: 10422 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 246 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
4 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
5 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
6 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
7 حشرات خوراکی در منو غذایی ایتالیایی ها ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 آیا غذاها و مایعات داغ در ایجاد سرطان موثرند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
9 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
10 سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  داروهای چاق‌كننده را بشناسید! پزشك برای‌تان داروهای خاصی تجویز كرده و چند ماهی ا...

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت