افراد در ماه رمضان از الگوی هرم تغذیه استاندارد پیروی کنند


پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: افراد باید در تمام ایام سال به خصوص ماه رمضان از الگوی هرم تغذیه استاندارد پیروی کنند یعنی برنامه غذایی متنوع، متعادل و متناسب با فعالیت روزمره و جثه بدن باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد هاشمی دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران  گفت: نیاز بدن انسان به مواد غذایی در ایام مختلف سال متفاوت نیست معمولاً مواد خوراکی به دو منظور کسب انرژی برای فعالیت روزمره و همچنین ترمیم بافت‌های فرسوده بدن مصرف می‌شود.

 

وی افزود: در ماه رمضان که وعده‌های غذایی از افطار تا سحر محدود می شود افراد باید طوری برنامه‌ریزی کنند که بتوانند مواد خوراکی مورد نیاز بدن را در وعده افطار تا سحر تأمین کنند تا دچار کم‌اشتهایی و کاهش وزن شدید نشوند.

 

دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: در ماه رمضان معمولاً عده‌ای از افراد دچار کاهش وزن شدید و عده‌ای نیز به دلیل خوردن مواد غذایی همچون حلیم،‌ زولبیا و مواد پرچربی که در دیگر ایام سال از آن استفاده نمی‌کنند دچار اضافه وزن شدید می‌شوند.

 

هاشمی گفت: افراد باید در تمام ایام سال از الگوی هرم تغذیه استاندارد پیروی کند یعنی برنامه غذایی آنها متنوع، متعادل و متناسب با فعالیت روزمره و جثه بدن باشد.

 

وی ادامه داد: افرادی که در ماه رمضان یا دیگر ایام سال در فاصله زمانی کم دچار کاهش وزن شدید می‌شوند باید حتماً به اصلاح الگوی تغذیه خود بپردازند و در صورتی که نتوانند وزن از دست رفته را جبران کند باید حتماً بعد از ماه رمضان به پزشک متخصص مراجعه کند.

 

دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران، گفت: برای تأمین مواد خوراکی بدن در وعده بین افطار تا سحر از نان و غلات، فیبر در وعده سحر استفاده کنند همچنین توصیه می‌شود شروع افطار با مایعات گرم باشد و میوه‌‌جات در فاصله بین شام تا سحر برای جبران آب از دست رفته بدن استفاده شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10428 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 1403 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
7 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
8 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
9 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
10 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانه‌ها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربی‌های مفید بو...

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی و یک دنیا مشکل همه می دانیم که کم کردن وزن برای بدن مفید است اما چه قدر؟ کافی است ۳ تا ۵ کیلوگرم کم کنید تا تاثیر آن را بر سلامت خود ببینید. به بیان دیگر کاهش ۱۰ درصد وزن کل بدن وضعیت جسمی شما را بهبود می بخشد.
طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.