افراد در ماه رمضان از الگوی هرم تغذیه استاندارد پیروی کنند


پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: افراد باید در تمام ایام سال به خصوص ماه رمضان از الگوی هرم تغذیه استاندارد پیروی کنند یعنی برنامه غذایی متنوع، متعادل و متناسب با فعالیت روزمره و جثه بدن باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد هاشمی دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران  گفت: نیاز بدن انسان به مواد غذایی در ایام مختلف سال متفاوت نیست معمولاً مواد خوراکی به دو منظور کسب انرژی برای فعالیت روزمره و همچنین ترمیم بافت‌های فرسوده بدن مصرف می‌شود.

 

وی افزود: در ماه رمضان که وعده‌های غذایی از افطار تا سحر محدود می شود افراد باید طوری برنامه‌ریزی کنند که بتوانند مواد خوراکی مورد نیاز بدن را در وعده افطار تا سحر تأمین کنند تا دچار کم‌اشتهایی و کاهش وزن شدید نشوند.

 

دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: در ماه رمضان معمولاً عده‌ای از افراد دچار کاهش وزن شدید و عده‌ای نیز به دلیل خوردن مواد غذایی همچون حلیم،‌ زولبیا و مواد پرچربی که در دیگر ایام سال از آن استفاده نمی‌کنند دچار اضافه وزن شدید می‌شوند.

 

هاشمی گفت: افراد باید در تمام ایام سال از الگوی هرم تغذیه استاندارد پیروی کند یعنی برنامه غذایی آنها متنوع، متعادل و متناسب با فعالیت روزمره و جثه بدن باشد.

 

وی ادامه داد: افرادی که در ماه رمضان یا دیگر ایام سال در فاصله زمانی کم دچار کاهش وزن شدید می‌شوند باید حتماً به اصلاح الگوی تغذیه خود بپردازند و در صورتی که نتوانند وزن از دست رفته را جبران کند باید حتماً بعد از ماه رمضان به پزشک متخصص مراجعه کند.

 

دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران، گفت: برای تأمین مواد خوراکی بدن در وعده بین افطار تا سحر از نان و غلات، فیبر در وعده سحر استفاده کنند همچنین توصیه می‌شود شروع افطار با مایعات گرم باشد و میوه‌‌جات در فاصله بین شام تا سحر برای جبران آب از دست رفته بدن استفاده شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10428 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 1169 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت