معاون وزیر جهاد کشاورزی: صادرات پیاز زعفران همچنان ممنوع است


پایگاه خبری لقمه: معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: صادرات و یا خروج پیاز زعفران از کشور به ویژه مرزهای شرقی همچنان ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، 'محمدعلی طهماسبی' روز سه شنبه افزود: در صورت مشاهده خروج پیاز زعفران از استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سایر مناطق تولید زعفران به خارج کشور،نیروی انتظامی و دستگاه قضایی با متخلفان برخورد قانونی خواهند کرد.

وی اظهارداشت: جابجایی پیاز زعفران فقط برای کشت زعفران در استان هایی که سابقه کشت و کار این محصول طی سنوات گذشته را داشته اند، به صورت محدود صورت می گیرد.

 

وی تصریح کرد: موضوع قاچاق پیاز زعفران به سایر کشورها به طور مستمر از طریق معاونت های امور باغبانی و توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نیروی انتظامی، مرزبانی کشور و سایر مراجع مرتبط پیگیری می شود.

 

طهماسبی با بیان این که بسته های آموزشی لازم توسط سازمان های جهاد کشاورزی استان های مرزی در خصوص شناسایی پیاز زعفران دراختیار مرزبانان کشور قرار گرفته است، گفت: آموزش های لازم نیز به آنان داده شده و در سال جاری نیز در دست اقدام است.

 

برنامه صادرات داروی زعفران ایران به کشورهای دیگر در برنامه ششم توسعه 

 

طهماسبی درباره افزایش تولید زعفران به منظور کاربرد عصاره ارزشمند آن در صنایع دارویی را امری ضروری دانست و تصریح کرد: ما می توانیم بخش عمده ای از این محصول را در قالب فرآورده های دارویی و با برند ایران به سایر کشورها صادر کنیم و این موارد جزیی از برنامه های ششم و هفتم توسعه اقتصادی کشور است.

 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: گیاه زعفران علاوه بر مصرف عمده در صنایع غذایی به عنوان ادویه و چاشنی، در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی نیز از ارزش بالایی برخوردار است و در این راستا باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد.

وی ادامه داد: ما نیازمند گسترش تحقیقات در این زمینه برای یافتن بازارهای جهانی به منظور اصلاح الگوی صادرات محصول زعفران هستیم.

 

طهماسبی گفت: این معاونت در حال رایزنی برای گسترش صادرات زعفران از طریق برگزاری نمایشگاه هایی که در خصوص صادرات انوع بسته بندی های این محصول و فرآورده های جانبی آن برگزار می شوند به منظور مصرف بیشتر زعفران ایرانی است.

به گزارش ایرنا، تولید زعفران در ایران از 30 تن در سال 1368 طی سالهای اخیر به 300 تن رسیده است و ایران سابقه صادرات 200 تن زعفران را در سال دارد.

همچنین مصرف سرانه زعفران در ایران یک گرم است و سالیانه 80 تن از زعفران تولیدی کشور در داخل مصرف می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10459 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 1023 ساعت: 3:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
6 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
8 تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سالاد را جایگزین غذا نکنید معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانی‌ها مصرف می‌کنی...

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.
ژاپنی بخورید، مدیترانه‌ای زندگی کنید! عادت‌های سالم غذایی که در برخی مناطق مختلف این کره خاکی مرسوم هستند، می‌توانند در خانه هر یک از شما هم سلامت را به ارمغان بیاورند.