کاهش کلسترول با حذف پروتئین و چربی حیوانی از وعده سحری


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه گفت: برای آنکه در برنامه غذایی خود موفق‌تر باشیم، باید در وعده سحری مصرف پروتئین و چربی حیوانی را به حداقل برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، منصور رضایی متخصص تغذیه اظهار کرد: چربی خون یکی از بیماری‌های شایع شهری است که گفته می‌شود روزه داری اثر بسیار خوبی در کاهش کلسترول دارد به ویژه اگر روزه داری با روش تغذیه صحیح باشد.

 

وی ادامه داد: یعنی اگر بتوانیم در وعده سحری مصرف پروتئین و چربی حیوانی را به حداقل برسانیم می‌توانیم در برنامه غذایی خود موفق‌تر باشیم.  

 

این متخصص تغذیه افزود: عزیزانی که در وعده سحری، میزان کمتری از چربی‌ها به ویژه چربی‌های اشباع و حیوانی و غذاهای سرخ کردنی و پروتئین حیوانی استفاده می‌کنند، معمولاً موفق می‌شوند در یک ماه میزان کلسترول و چربی خون خود را کاهش دهند و احساس سبکی کنند.

 

رضایی با بیان اینکه یکی از مشکلات شایع در کشور به ویژه در خانم‌ها بحث کم خونی است، افزود: که این مساله با تغذیه غلط در ماه مبارک رمضان معمولا تشدید می‌شود.

 

وی ادامه داد: توصیه ما به این افراد این است که مصرف مواد پروتئینی حیوانی را به ویژه در زمان افطار و شام بیشتر کنند؛ چرا که مصرف مواد پروتئینی حیوانی منابع خوب آهن هستند و در وعده سحری معمولا عطش را بیشتر می‌کنند و میل به آب را افزایش می‌دهد.

 

این متخصص تغذیه در ادامه تاکید کرد: در نتیجه توصیه نمی‌کنیم که ما منابع پروتئینی حیوانی به ویژه گوشت قرمز را در وعده سحر داشته باشیم؛ اما مصرف منابع پروتئین حیوانی اعم از گوشت سفید یا قرمز یا سایر منابع پروتئین حیوانی که از نظر آهن غنی هستند در وعده‌های افطار و شام مشکل خاصی را ایجاد نمی‌کنند.

 

وی در پایان با بیان اینکه منبع پروتئین حیوانی در واقع منبع آهن حیوانی هستند، یادآور شد: برای سلامتی فرد به ویژه برای خانم‌های کم خون بسیار توصیه می‌شود پس خواهش ما از عزیزان این است که اگر از مشکل کم خونی رنج می‌برند سعی کنند در وعده‌های افطار و شام حداکثر از منابع پروتئین حیوانی استفاده کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10498 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد بازدید: 3282 ساعت: 8:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
3 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
5 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
10 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

  ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکار‌های ساده برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
می‌خواهید لاغر بمانید؛ این توصیه را جدی بگیرید تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
نسخـه های طبیعی برای چاق‌ها اگر در گروه افرادی هستید كه شیوه‌های مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانسته‌اید به وزن ایده‌آل خود نزدیك شوید، توصیه می‌كنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟