صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گلابگیری در قمصر کاشان
گلابگیری در قمصر کاشان
لقمه: آیینهای گل چینی و گلابگیری در قمصر و سایر نقاط گلخیز کاشان همه ساله از اوایل اردیبهشت آغاز و تا اواخر خرداد ماه ادامه می یابد. در این ایام، اکثر مناطقی که چیدن گل محمدی و گلابگیری سنتی صورت می گیرد پذیرای گردشگران بی شمار است.
نقل از :فارس
کد:
1055
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۶ خرداد
بازدید:
5692
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2
گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون
۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
3
افزایش تعرفه های ترجیحی عرصه را برای حضور کالای ایرانی تنگ ترمی کند
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4
با این میوه میتوانید دستگاه گوارش خود را تقویت کنید
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
5
هفت میوه لاغر کننده را بشناسید
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
6
خوردن سیب و گلابی از ابتلا به بیماری ریوی پیشگیری می کند
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
7
پروش ماهی در کاخانه تولید گلاب/به خاطر کمآبی به سراغ گلاب رفتیم
۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
8
طرز تهیه بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی
۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
9
بستنی فروشی که عاشق مصدق بود!/ دسری که طبع ملوکانه پسندید
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
10
دسر گلابی دارچینی
۱۳۹۴ شنبه ۱۴ شهريور
11
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند
۱۳۹۴ جمعه ۶ شهريور
نظرات
حسین.دی
بسیارلذت بردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rahman
سلام واقعا برنامه بسیار عالی دارید افتخار است از نظر شعر ونویسندگی مظالب وقوانین لازم باشد در خدمتتان هستم باتشکر
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رستورانها بحران چاقی را در کودکان تشدید میکنند
متخصصان تغذیه هشدار دادند کودکان در رستورانها بیش...
خوراکی هایی در نقش خمیر دندان
اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...
نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان
پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟
در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
انجیر درمان کم خونی
انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.
توصیه هایی برای افراد سرمایی
این روزها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما میکنند. یک متخصص طب سنتی میگوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه میتوانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
با خوراکیهای سرطانزا آشنا شوید
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطانها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است