شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب


پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی آن به سه دسته ی کلی تقسیم می شود وانواع مختلف دیابت اندام و بافت های مختلف بدن را هدف قرار می دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی آن به سه دسته ی کلی تقسیم می شود :

1.دیابت نوع 1

2.دیابت نوع 2 

3.دیابت بارداری 

 

انواع مختلف دیابت اندام و بافت های مختلف بدن را هدف قرار می دهد و در نتیجه نارسایی هایی ایجاد میکند که ادامه ی زندگی برای فرد مبتلا سخت می شود, چشم ها , کلیه ها و قلب بیشتر تحت اثر دیابت قرار میگیرند.

 

کتواسیدوز و هیپو گلایسمی از دیگر عوارض دیابت می باشند در طی کتواسیدوز فرد به دلیل افزایش شدید قند خون دچار اغما می شود اما در طی هیپوگلایسمی شاهد افت شدید و یکباره ی قند خون هستیم.

 

با رعایت نکات زیر از عوارض دیابت جلوگیری کنید

 

1. مهمترین نکته تغییر شیوه ی زندگی می باشد

 

2. از یک رژیم غذایی مناسب زیر نظر کارشناسان تغذیه بهره مند شوید.

 

3. کاهش وزن در صورت بالا بودن وزن 

 

4. فعالیت بدنی 

 

5. روزانه مقادیر کافی از انواع میوه و سبزی و غلات کامل استفاده شود.

 

6. نمک و انواع شیرینی های ساده را حذف کنید.

 

7. روزانه آب کافی مصرف کنید.

 

8. از پاهای خود مراقبت کنید و توجه داشته باشید که بین پاها مرطوب نباشد و بعد از شست و شو کامل خشک شود.

 

9. سیگار را کنار بگذارید.

 

10. قبل از خوابیدن یک وعده ی غذایی کوچک جهت جلوگیری از افت قند در طی خواب مصرف کنید.

 

11. کربوهیدرات مصرفی خود را در طی روز به میزان متعادل پخش کنید.

 

تهیه و تنظیم : آیدا ضیف الدینی 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10599 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ خرداد بازدید: 296 ساعت: 12:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کبد چرب و بایدها و نبایدهایش ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
2 آیا اختلال در عملکرد کلیه منجر به دیابت می شود؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي
3 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
4 بهبود دیابت نوع دو با تمرینات ورزشی و عصاره میوه بهشتی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 مصرف مداوم مُسکن ها با بدن ما چه می کند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
6 علل گرسنگی پی در پی چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
7 ارتباط چربی شکمی با دیابت نوع ۲ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 افزایش ریسک بیماری قلبی و دیابت با سریع غذا خوردن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 ریسک ابتلا به دیابت با غذا خوردن در نیمه شب ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 وقتی نوزاد دلبندتان شیرین می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
11 کاهش ریسک دیابت نوع۲ با مصرف غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.