تضمین سلامت قلب با مصرف آجیل


پایگاه خبری لقمه: پژوهش ها نشان می دهند که آجیل و انواع آن یک انتخاب سالم برای حفظ سلامت است و بنا به بسیاری از مطالعات بالینی جدید، اضافه کردن روزانه 30 گرم آجیل به رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 30 درصد کاهش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بهترین گزینه های آجیل که ارتقا دهنده سلامت قلب هستند، از این قرارند:

بادام؛ کاهنده کلسترول: اضافه کردن بادام به رژیم غذایی منجر به کاهش سطوح کلسترول ال دی ال یا کلسترول بد می شود و از تشکیل پلاک در عروق و خطر ابتلا به حمله قلبی تا حد بسیار زیادی جلوگیری می کند. مطالعات بالینی نشان می دهد که مصرف بادام همچنین خطر ابتلا به مقاومت به انسولین و دیابت را نیز کاهش می دهد و منجر به بهبود حساسیت به انسولین می شود. علاوه بر این، مصرف بادام راهی برای کاهش وزن است. در یک مطالعه نشان داده شد که اضافه کردن 84 گرم یا حدود سه اونس بادام روزانه به رژیم غذایی، منجر به کاهش 14 درصدی دور کمر می شود و از چاقی شکمی نیز می کاهد. بین مصرف بادام و کاهش التهاب بدن نیز رابطه مستقیم وجود دارد.
 
پسته؛ کاهنده فشار خون: اضافه کردن این آجیل به رژیم غذایی دارای مزایای بالقوه برای قلب است. در افراد مبتلا به دیابت، مصرف پسته باعث کاهش کلسترول تام و کلسترول ال دی ال یعنی دو فاکتور خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. مصرف روزانه 6 تا 10 گرم پسته با بهبود سرعت پاسخ قلب به استرس، کاهش فشار خون، و بهبود عملکرد قلب می شود.
 
گردو؛ محافظ سلامت عروق: گردو حاوی غلظت بالایی از چربی های سالم است و 47 درصد آن از اسیدهای چرب اشباع نشده تشکیل شده است. یک نوع اسید چرب اشباع نشده در گردو یعنی اسید آلفا لینولئیک به عنوان یک عامل ضد التهابی عمل می کند و نشان داده شده که منجر به کاهش تجمع پلاک در عروق کرونر می شود. خوردن مغز گردو همچنین باعث بهبود سطح کلسترول و عملکرد شریان های کوچک و عروق در بدن می شود. افرادی که روزانه 43 گرم گردو مصرف می کنند، شاهد کاهش میزان کلسترول تام و ال دی ال هستند. علاوه بر این، مصرف گردو سطح آپولیپوپروتئینBکه یک عامل ژنتیکی قوی برای ابتلا به بیماری عروق کرونر است را کاهش می دهد.
 
حقایق بادام زمینی: بسیاری از مطالعات حاکی از آنند که مصرف بادام زمینی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 34 درصد کاهش می دهد. خوردن روزانه 28 گرم از این آجیل در مبتلایان به دیابت، و یا 16 گرم کره بادام زمینی برای 5 بار در هفته، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 44 درصد کاهش می دهد. بسیاری از مردم به نوع خاصی آجیل حساسیت دارند به ویژه بادام زمینی. هنگامی که حساسیت شخصی به آجیل خاصی مشخص شد، باید درباره مصرف آن دقت بیشتری کنند.
 
منبع:everydayhealth
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آوای سلامت

کد: 10599 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي بازدید: 45 ساعت: 12:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با خوردن پوست موز سلامت روده هایتان را تضمین کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
2 میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
3 فواید مصرف ژلاتین بر سلامت استخوان ها ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
4 6 خوراکی سالم زمستانی برای سم زدایی بدن! ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
5 ویتامین K دوست دار استخوان ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
6 رژیم غذایی مدیترانه ای مغز را تقویت می کند ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
7 خوراکی های سالم که باید روزانه مصرف شوند ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
8 آب انار با خواصی شگفت انگیز برای سلامتی ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
9 فیبر،کربوهیدرات سلامتی ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
10 پرتقال برای سلامت کودکان مفید است ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
11 تغذیه مناسب در دوران بارداری ۱۳۹۵ جمعه ۱۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟ پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
برداشت نمک در منطقه آگاریای هند‎ پایگاه خبری لقمه: مردم منطقه آگاریای هند با تحمل شرایط سخت و فقر و بیماری، ناگزیرند برای تامین زندگی از معدن نمک این منطقه نمک برداشت کنند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
رموز کشف شده کاهش وزن توصیه ای که همیشه می شنویم – کمتر بخور و بیشتر حرکت کن – اما زمانی که به عمل می رسد دیگر زیاد کمک کننده نیست. مسلما می دانید که باید مقدار کالری دریافتی خود را کم کنید، اما چه مقدار؟ بهتر است این مقدار کالری را از غذاهای کم چرب بگیریم یا غذاهایی که کربوهیدرات کمی دارند؟ سیستم سوخت وسازبدن چه؟ آیا طوری تنظیم شده که وزنتان را بالا نگه دارد؟ آیا راهی وجود دارد که مثلا یک روز شعله های این سیستم سوخت و ساز را بالا کشید و با خیال راحت یک کیک را خورد؟حتی علم نیز هنوز نمی تواند برخی از پایه ای ترین سوالات در مورد کاهش وزن را جواب بدهد.

حامیان