صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
روش تهیه خورش گوجه سبز
روش تهیه خورش گوجه سبز
لقمه: گوجه سبز یکی از میوه های نوبرانه فصل بهار است که البته در انواع مختلفی چون مربا، ترشی و حتی خورش نیز مصرف می شود.
مواد اولیه :
گوشت ماهیچه نیم کیلوگرم
نعنا و جعفری یک کیلوگرم
گوجهسبز یک کیلوگرم
پیاز داغ سه قاشق سوپخوری
روغن 150 گرم
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را ریز خرد کرده، با پیاز داغ تفت میدهیم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار لیوان آب میگذاریم بپزد. سبزی خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میریزیم و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا خورش جا بیفتد. قبل از اینکه خورش را از روی حرارت برداریم گوجهسبزها را شسته و به خورش اضافه میکنیم تا بپزد. این خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهیه میشود.
این خورش را میت وانید با پلو سرو کنید.
کد:
1060
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۷ خرداد
بازدید:
10498
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟
۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
2
با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
3
چرا عزاق واردات گوجهفرنگی ایرانی را آزاد کرد؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
4
سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5
فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو
۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
6
عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
7
بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد
۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمتهای جدید
۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
9
اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10
عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد
11
جزییاتی از صحت و سقم گوجه سبز میلیونی
۱۴۰۱ دوشنبه ۱ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...
پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای
ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...
پزشکان درباره زیاده روی کودکان در مصرف ماهی تن هشدار دادند
پزشکان بر اساس تحقیقات خود درباره زیاده روی کودکان...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
18 راه برای کاهش وزن و لاغری
امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصههای اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟
به نظر شما کدام نان سالمتر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاریاش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤالها را بخوانید.
۷ هشدار درباره حلیم
این روزها با زیاد شدن مشغلههای کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانوادهها ترجیح میدهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمیآید.
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟
پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانههای عربی و آسیایی است که دارای فواید فوقالعادهای برای سلامت جسم است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است