صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
روش تهیه خورش گوجه سبز
روش تهیه خورش گوجه سبز
لقمه: گوجه سبز یکی از میوه های نوبرانه فصل بهار است که البته در انواع مختلفی چون مربا، ترشی و حتی خورش نیز مصرف می شود.
مواد اولیه :
گوشت ماهیچه نیم کیلوگرم
نعنا و جعفری یک کیلوگرم
گوجهسبز یک کیلوگرم
پیاز داغ سه قاشق سوپخوری
روغن 150 گرم
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را ریز خرد کرده، با پیاز داغ تفت میدهیم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار لیوان آب میگذاریم بپزد. سبزی خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میریزیم و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا خورش جا بیفتد. قبل از اینکه خورش را از روی حرارت برداریم گوجهسبزها را شسته و به خورش اضافه میکنیم تا بپزد. این خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهیه میشود.
این خورش را میت وانید با پلو سرو کنید.
کد:
1060
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۷ خرداد
بازدید:
10691
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
قیمت گوجهفرنگی کاهشی شد
۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
2
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟
۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
3
با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
4
چرا عزاق واردات گوجهفرنگی ایرانی را آزاد کرد؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
5
سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
6
فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو
۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
7
عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
8
بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد
۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
9
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمتهای جدید
۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
10
اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
11
عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بخور نخورهای اضطراب و افسردگی
در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...
نکاتی درباره نگهداری از کابینت های mdf
رعایت این نکات عمر کابینت شما را افزایش می دهد.
موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو
پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
علل چاقی دختران چیست؟
در این روزگار که هر روز تعداد آدمهای چاق بیشتر از لاغرها میشود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایشهای مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راههای درمان موثرتر و سریعتر این معضل را پیدا کنند.
لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی
مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغهای غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
پایگاه خبری لقمه: انگور، میوهای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربیها و قندهای تصفیهشده موجود در غذاهای فرآوریشده کمک میکند و با مصرف منظم آن میتوان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
سفید کردن چه بر سر دندانها میآورد؟
عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیتهای شدید و فرسایش دندانها میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است