بیماران دیابتی‌ از خوردن شیره انگور پرهیز کنند


پایگاه خبری لقمه: به گفته یک متخصص تغذیه اگرچه شیره انگور، بدن را تقویت و به رفع ضعف عمومی کمک می‌کند اما مصرف آن بر خلاف ادعای برخی از فروشندگان، برای دیابتی‌ها مضر است و برای افرادی با اضافه وزن بالا و همچنین گرم‌مزاجان محدودیت مصرف دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یک متخصص تغذیه از مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز، خاطرنشان کرد: مصرف شیره انگور به دلیل دارا بودن مقادیر بالای قند، برای مبتلایان به دیابت ضرر دارد و این گروه از افراد نباید فریب چربزبانی عرضه کنندگان این نوع محصولات را مبنی بر فواید آن برای سلامتی بخورند. همچنین این فراورده در افرادی که فشارخون دارند، منجر به افزایش فشارخون نمی شود، اما به درمان و کاهش آن هم کمک نمی کند.

 

دکتر عین‌الله ولی‌زاده با اشاره به اینکه شیره انگور طبع گرمی دارد و خوردن زیاد آن به افرادی که دارای طبع گرم و خشک هستند توصیه نمی شود گفت: این فراورده در گرم مزاج ها موجب غلیظ شدن صفرا و بروز جوش در نواحی صورت و بدن می شود و این افراد در صورت مصرف شیره انگور باید از میوه های تازه با طبیعت سرد استفاده کنند.

 

این متخصص و پژوهشگر طب سنتی، تصریح کرد: شیره انگور خاصیت انرژی زایی دارد و مقدار کالری آن بالاست و مصرف آن در افراد کم تحرکی که ورزش نمی کنند منجر به چاقی و عوارض ناشی از اضافه وزن می شود.

 

دکتر ولی زاده به فواید شیره انگور نیز اشاره کرد و گفت: خوردن شیره انگور مخلوط شده با کمی پودر زعفران، برای رفع غم، غضب شدید و ضعف اعصاب بسیار مفید است، منتها مصرف آن تا بهبودی کامل باید ادامه داده شود.

 

وی همچنین افزود:کسانی که بر اثر بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند، بهتر است شیره انگور را با شیر گاو و کمی پودر بادام مخلوط کرده و روزانه دو تا سه لیوان بنوشند.

 

ولی زاده با اشاره به اینکه برای درمان کک و مک می توان شیره انگور را به تنهایی یا مخلوط با نمک روی لکه ها مالید گفت: این فرآورده باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن می شود و متخصصان اتفاق نظر دارند که شیره انگور پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده است. ضمن اینکه محرک اعمال کبدی هم محسوب می‌شود و به خونسازی کمک می کند. شیره انگور و خرما، هر دو تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت آنلاین

کد: 10708 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي بازدید: 1722 ساعت: 12:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درست و غلط موضوع استفاده از دستمال کاغذی در سرشیرهای سنتی! ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
2 خواص شیره انگور از منظر طب سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
3 پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
4 شیرهای طعم‌دار برای بدن مفید است یا مضر؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
5 با این راه ساده سریع چاق شوید ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
6 شیره جان زمین در هندوانه ۳۰۰ تومانی/وقتی سود صادرات تشنگی است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
7 ماست های پروبیوتیک با شیره خرما به بازار می آید ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
8 شیره درخت افرا معجزه می‌کند ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
9 آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين
10 کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

  صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.
هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»
پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.