به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر "سین هفرون" یکی از متخصصان این مطالعه از دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک گفت: نتایج مطالعه به دست آمده حاکی از اهمیت گنجاندن میزان قابل توجهی میوه و سبزی در رژیم غذایی است.
افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی دچار تنگی عروق پا هستند که جریان خون به ماهیچهها را محدود کرده و راه رفتن یا ایستادن را برای آنان مشکل میسازد.
در این بررسی که اطلاعات ۳.۷ میلیون نفر مورد ارزیابی قرار گرفت مشخص شد افرادی که سه یا چهار وعده میوه و سبزی در روز مصرف میکنند ۱۸ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری عروق محیطی هستند.
نتایج مطالعات پیشین همواره حاکی از آن بوده که مصرف مقدار کمتر میوه و سبزی با افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است اما تاکنون مطالعات کافی در مورد ارتباط بین مصرف میوه و سبزی با خطر ابتلا به بیماری عروقی محیطی انجام نگرفته است.
به گزارش هلث دینیوز، متخصصان آمریکایی در این مطالعه اظهار داشتند: نتایج این بررسی حاکی از اطلاعات مهمی برای عموم مردم است مبنی بر اینکه افزودن مقدار بیشتری میوه و سبزی به رژیم غذایی میتواند تاثیر عمدهای در عدم شیوع این بیماری داشته باشد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا