دمنوش های انرژی زا را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف دمنوش ها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. ما هم در این مطلب قصد داریم شما را با دمنوش های انرژی زا و نیروبخش آشنا کنیم.

طرز تهیه چای دارچین

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، برای تهیه چای دارچین، سه قطعه چوب دارچین را در یک قوری به مدت طولانی حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه دم کنید. چای دارچین بسیار گرم و نیروبخش بوده، و دارای خاصیت ضد سرماخوردگی است. می توانید به چای دارچین مقداری لیموی تازه اضافه کرده و آن را با اندکی عسل شیرین کرده و بنوشید.

از جمله خواص دارچین می توان به کاهش درد کمر، پا و مفاصل اشاره کرد. دارچین از دلهره و بوی بد دهان می کاهد و باعث افزایش فشارخون شده و سردی مزاجی را رفع می کند. دمنوش دارچین محرک اعصاب است و به دلیل طبیعت گرم و خشکی که دارد، قوای جسمانی را افزایش می دهد. لازم به ذکر است که انواع دمنوش زیره سیاه، گزنه، سنبل الطیب، نعنا، زنجبیل و هل نیز این خواص را دارند.

 

طرز تهیه دمنوش سیب

برای تهیه دمنوش سیب می توانید از پوست سیب استفاده کنید. دارچین، زنجبیل و پوست سیب را مانند چای به مدت نیم ساعت دم کنید. دمنوش سیب، دمنوشی انرژی زا و سرشار از ویتامین است.

 

طرز تهیه دمنوش مرکبات

برای تهیه دمنوش مرکبات، چای سبز، آویشن خشک، پوست لیمو و پرتقال را به نسبت مساوی را با هم مخلوط کرده و در یک قوری آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و در آخر کمی آب لیمو در آن بچکانید.

دمنوش مرکبات دارای خواص زیادی است از جمله خاصیت ضدسرماخوردگی، کم کردن فشار و غلظت خون، کمک به عملکرد مطلوب کبد، انرژی زایی و برطرف کنندگی خستگی را دارا می باشد. این دمنوش غنی از آنتی اکسیدان است و به افزایش سطح ایمنی بدن کمک کرده و مقوی اعصاب است.

 

دمنوش گل گاوزبان

دمنوش گل گاوزبان ضمن اینکه آرامبخش و نشاط آور بوده و باعث باز شدن رنگ رخسار می شود. این دمنوش تنگی نفس، گلودرد، دلهره و وحشت را از بین می برد و از غم و غصه می کاهد.

مصرف گل گاوزبان با عسل برای رفع تنگی نفس تجویز می شود و چون گفته شده حاوی منیزیم است از سرطان پیشگیری می کند. از دیگر خواص گل گاوزبان، تقویت قلب و اعصاب و جلوگیری از تپش قلب است. همچنین تقویت کننده کلیه و پیشگیری کننده از ورم و عفونت است و به دفع سنگ کلیه کمک می کند. مصرف این دمنوش برای زنان باردار و کودکان توصیه نمی شود.

 

 

طرز تهیه دمنوش برگ و میوه به

به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری معمولی از به (که به صورت خشک شده در عطاری ها موجود است، و یا می توانید خودتان با خلال کردن به تازه، و کمی تفت دادن بدون روغن، داخل ماهیتابه، آن را در منزل درست کنید و داخل شیشه در بسته نگهداری کنید) را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید. افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد. اگر به کاملا شیرین باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.

دمنوش برگ و میوه به، نسبت به سایر دمنوش ها معطرتر و خوشرنگ تر از سایر دمنوش ها و بهترین نوع آن است. این دمنوش، سرفه خشک را درمان می کند، آرامبخش، باعث تقویت قوای مغزی و نیز مقوی قلب و کاهش دهنده استرس و نشاط آور است. از خواص دیگر آن تقویت قلب، کبد، معده، اعصاب، رفع کننده بوی بد دهان، ضدسرماخوردگی و التیام دهنده سردردهای مزمن است و به هضم غذا کمک می کند.

یک دمنوش مخلوط انرژی زا

این دمنوش می تواند شامل گشنیز، هل، دارچین، زنجبیل، میخک و جینسینگ باشد. جنسینگ نیروزا و مقوی است و به عنوان گیاه جوانی در جهان شهرت دارد و در بهبود حافظه و نشاط و تقویت قوای ذهنی و جسمی مؤثر است. میخک مقوی مغز است و از سرطان جلوگیری می کند. زنجبیل نیروبخش و مقوی معده و هل، معطر و مقوی بدن و دارچین نیز شادی آور است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آکا ایران

کد: 10826 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن بازدید: 1027 ساعت: 10:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
2 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
3 ثبت سفارش واردات چای متوقف شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن
4 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
5 باید ها و نباید های دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند
6 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 درمان عفونت گوش با روش های طبیعی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
8 درمان خُر و پُف با روش های خانگی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
9 مصرف این گیاهان در دوران بارداری چه اهمیتی دارد؟ ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
10 قلبی سالم را با مصرف این دمنوش ها داشته باشید ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 دمنوش کاهنده قوی چربی کلسترول خون را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  فندق، گردو، بادام و پسته باعث حساسیت در کودکان می‌شود متخصص کودکان و نوزادان گفت: 11 درصد از کودکان مبتل...

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
همه چیز در مورد خاویار خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.