با خوردن قهوه مراقب کبدتان باشید


پایگاه خبری لقمه: کبد یکی از اعضای بسیار مهم در بدن است ، این عضو در برخی موارد آسیب پذیری بالایی دارد. اما راه هایی برای مراقبت از آن هست که می توان احتمال بروز بیماری هایی کبد را به حداقل رساند ، خوردن قهوه یکی از این راهکار ها است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که نوشیدن مکرر قهوه در طول ماه به جلوگیری از بیماریهای کبد اتوایمون منجر می شود. تحقیقات جدید نشان داد که فقط نوشیدن چند قهوه در هر ماه ممکن است از توسعه بیماری کبد اتوایمون که به «پرایمری اسکلروزینگ کلانژایتیس» (PSC) شناخته شده است، جلوگیری کند.

 

التهاب کبد اتوایمون در نتیجه آسیب کبدی ایجاد می شود که به دلیل آنتی بادی های خود بدن و حمله آن به کبد صورت می گیرد.کلانژیت یعنی التهاب مجاری صفراوی ناشی از سنگ کلدوک (سنگ در مجاری صفراوی مشترک) که صفرا را از کیسه صفرا به روده کوچک انتقال می دهند.

 

این بیماری اغلب ناشی از سنگ کیسه صفرا (کله لیتیاز) است و با کله سیستیت (التهاب کیسه صفرا) همراه است.علائم این بیماری در این گونه موارد مشابه کله سیستیت است و به دو شکل مزمن (کولیک صفراوی) و حاد (کلانژیت صعودی) دیده می شود.

 

محققان کلینیک مایو در روچستر دریافتند که نوشیدن قهوه با کاهش خطر ابتلا به این بیماری که می تواند به سیروز کبدی، نارسایی کبد و سرطان صفراوی همراه شود.این ارتباط با این حال، رابطه علت و معلولی را ثابت نکرده است.

 

دکتر «کریگ لامرت» استاد پزشکی در کلینیک مایو گفت: یافته های ما در تحقیقات جدید نشان داد نوشیدن قهوه با خطر کمتر PSC در ارتباط می باشد.با این حال مصرف قهوه، با کاهش خطر ابتلا به سیروز صفراوی همراه نبوده است.

 

در میان گروه شرکت کنندگان و بیماران مبتلا به PSC بسیار کمتر احتمال داشته است که از مصرف کنندگان قهوه باشند.محققان گفتند: در میان شرکت کنندگان سالم، حدود۲۰ درصد بیشتر به طور منظم در زندگی خود قهوه نوشیده بودند.

 

تحقیقات دیگر نشان داد که افزایش مراقبت تسکینی یا مراقبت از آسایش تخصصی افراد مبتلا به بیماریهای ترمینال برای بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سیروز که پیوند کبد را پس زده اند ، مورد نیاز است.تحقیقات انجام شده توسط محققان دانشگاه آلبرتا در کانادا نشان داد که فقط ۳ درصد از بیماران در حالی که در بیمارستان فوت کرده اند، مورد بررسی قرار گرفتند.

 

«کنستانتین کارولاس» دستیار پروفسور پزشکی در دانشگاه گفت: در این تحقیقات کمتر از ۱۰ درصد از بیماران به مراقبت تسکینی ارجاع شده اند.وی افزود: ما در مورد بهبود کیفیت زندگی بیماران باید اطمینان بیشتری را به دست آوریم.

 

مراقبت تسکینی (Palliative Care) بنا به تعریف سازمان بهداشت جهانی دربرگیرنده همه اقدامات فعال و کامل برای کاستن از رنج و درد و بهبود کیفیت زندگی در بیمار است.مراقبت تسکینی بر کاهش علائم درد و استرس متمرکز است. این تحقیقات نشان داد که بیش از نیمی از بیماران در این تحقیقات درگیر درد و تهوع در روزهای پایانی خود بوده اند.

 

دیگر بیماران همچنین از نظر افسردگی، اضطراب، تنگی نفس و بی اشتهایی مورد ارزیابی قرار گرفتند. به گفته محققان ۸۰ درصد به کرات در بیمارستان بستری شده اند و تحت روش های تهاجمی قرار گرفتند.مراقبت های تسکینی راهی را برای جلوگیری از برخی روش های پرهزینه و درعین حال در جهت بهبود کیفیت زندگی بیماران ارائه می دهد.

 

در حالت عمده این روش مختص به بیماران مبتلا به یک بیماری خاص است که به درمان پاسخ نمی دهند. نتیجه مستقیم بیماری٬ مرگ است و فقط به آرام کردن بیمار و کم کردن نشانه های بیماری در وی برمی گردد.

 

در کنار نام مراقبت پالیاتیو می توان به داروهای تسکینی اشاره کرد که دربرگیرنده تجویز دارو برای از بین بردن درد یا کاهش یک سمپتوم می شود برای مثال به دارو درمانی در رفع تهوع پس از شیمی درمانی یا حتی کاستن سمپتوم ها در آنفلوانزا اشاره کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11001 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت بازدید: 1592 ساعت: 10:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
6 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
7 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
8 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
9 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
10 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
11 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی مریض هستید گریپ‌فروت نخورید گریپ‌فروت برای سلامتی مفید است اما نه زمانی که مری...

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور پایگاه خبری لقمه: كیفیتِ ناخوشِ زندگی انسانِ مدرن مستندی طنازانه و انسان محور، درباره لزوم توجه به سلامت جامعه
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...