تقویت حافظه دانش آموزان بااستشمام عطر رزماری


پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه نشان داده است، استشمام عطر رزماری در تقویت حافظه دانش‌آموزان به شدت تأثیر مثبت می‌گذارد و توانایی‌های آنها را در به ثمر رساندن آزمون‌های مدرسه افزایش می‌دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان دانشگاه نورثامبریا به تازگی دریافتند استشمام عطر رزماری منجر به تقویت حافظه دانش‌آموزان می‌شود. 

 

نتایج یک مطالعه نشان داده است، کودکان مشغول به کار در یک اتاق که عطر رزماری در آن متراکم است، به تست‌های حافظه بسیار بهتر پاسخ می‌دهند. 

 

مارک ماس و ویکتوریا ارل، این آزمایش را بر روی 40 کودک 10 تا 11 ساله مورد مطالعه قرار دادند؛ آنها تعدادی از این کودکان را در اتاق معطر به رزماری و تعدادی را در یک اتاق معمولی که در آن عطر رزماری وجود نداشت، قرار دادند و یک آزمون حافظه یکسان برگزار کردند؛ نتایج این آزمون نشان داد دانش‌‎آموزان حاضر در اتاق معطر به رزماری، نمرات بالاتری کسب کردند. 

 

 این مطالعه، این هفته در کنفرانس سالانه انجمن روانشناسی انگلیس ارائه و در باب تقویت حافظه و کمک به یادآوری مطالب توسط استشمام عطر رزماری اشاره خواهد شد. 

 

دکتر ماس باور دارد، با کمک عطر رزمای باید به گسترش مطالعه کمک کرد و سازمان آموزش و پروش هر کشوری یافته‌های جدید را در برنامه‌های آموزشی خود به کار ببرد تا بتواند علاوه بر کمک به دانش‌آموزان در یادگیری مطالب از شدت استرس آنها به ویژه در زمان امتحانات بکاهد. 

 

از رزماری به صورت خوراکی در درمان اضطراب، سردرد، میگرن، فشار خون، نفخ و بی‌اشتهایی و به صورت موضعی به عنوان مسکن موضعی در درمان دردهای عضلانی و بیماری‌های روماتیسمی استفاده می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11015 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت بازدید: 2047 ساعت: 10:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
2 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
3 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
4 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
6 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
7 اعلام جزئیات حمایت دولت از کشت قراردادی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۳۱ شهريور
8 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
9 هیچ بهانه‌ای برای عدم ایجاد تحول در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نداریم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
10 برای تقویت مشاغل خرد آبزی پروری و صیادی برنامه ریزی می کنیم ۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
11 تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

  فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعمفراموش نكنید گ...

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
زندگی سالم با غذای سالم سال‌هاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماری‌ها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت می‌كنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كم‌كم از چرخه درمان خارج كنند.