طرز تهیه بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی


پایگاه خبری لقمه: بوف بورگینیون یکی از غذاهای معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر های فرانسه سرو می شود و اصالت آن به ناحیه “بورگونی” باز می گردد. این غذا در ابتدا در جشن های خاص مردم آن نواحی سرو می شده است ولی امروزه تبدیل به غذای سنتی فرانسه شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بوف بورگینیون یکی از غذاهای معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر های فرانسه سرو می شود و اصالت آن به ناحیه "بورگونی” باز می گردد. این غذا در ابتدا در جشن های خاص مردم آن نواحی سرو می شده است ولی امروزه تبدیل به غذای سنتی فرانسه شده است.

 
طرز تهیه بوف بورگینیون

مواد لازم:
 
نعناع یک دسته
کره ۳۰ گرم
جعفری یک برگ
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
آرد ۳۰گرم
عصاره گوشت ۵۰ میلی لیتر
کرفس خرد شده ۲ برگ
پیاز  ۱ عدد
هویج (پوست کنده و به صورت دایره خرد شده) ۴ عدد
چربی ۱۷۰ گرم
گوشت سردست ۲ کیلو
سیر خرد شده یک بوته
پیاز کوچک سفید ۱۸ عدد
نمک و فلفل به میزان کافی
 
 
طرز تهیه:
 
1. چربی را درون یک قابلمه پر از آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزد، سپس آن را از قابلمه در آورده و خشک کنید و مجددا در داخل یک قابلمه با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. گوشت گاو را به قطعات مربعی شکل ۵ سانتی متری خرد کرده و دریک قابلمه آنها را تفت دهید تا رنگ آنها عوض شود.
 
2. پیاز، هویج ها و کرفس را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.آرد را با کره مخلوط کرده تا تا خمیر یکنواختی به دست آورید و سپس آن را به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را برای چند دقیقه ببندید.
 
3. سپس گوشت ها را برگردانده تا آن طرف آن ها نیز پخته شود. عصاره گوشت، چربی، پیاز های کوچک ،سیر و سبزیجات را اضافه کرده و به آن به اندازه ای آب اضافه کنید تا روی سطح غذا را بپوشاند.
 
4. شعله ی گاز را زیاد کرده تا به جوش بیاید. سپس درب قابلمه را بسته و به مدت ۳ ساعت اجازه دهید تا با شعله ی آرام بپزد و در این فاصله آن را چند بار به هم بزنید.
 
5. غذا هنگامی آماده است که چنگال به راحتی در گوشت وارد شود. قارچ ها را در کره سرخ کرده و پس از آماده شدن مخلوط گوشت به آن اضافه کنید و برای تزیین آن می توانید از جعفری استفاده کنید. این غذا معمولا با سیب زمینی پخته سرو می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 11046 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۵ خرداد بازدید: 2623 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

  معجزه آجیل در دوران بارداری مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.
20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.