طرح احیای دریاچه ارومیه با همکاری فائو


پایگاه خبری لقمه: مدیر کل سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد از همکاری های فائو در طرح احیای دریاچه ارومیه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، خوزه گراتسیانو داسیلوا مدیر کل سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در دیدار با محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی بر عزم این سازمان جهت توسعه ببیشتر همکاری ها با ایران تاکید کرد.

 
وی با اشاره به همکاری های فائو در طرح احیای دریاچه ارومیه و امیدواری برای گسترش نتایج به دست آمده، از ایران خواست تا به کشورهای منطقه در حوزه های مختلف فنی و تحقیقاتی کشاورزی به ویژه در مبارزه با آفت زنجره خرما، کمک کند.
 
محمود حجتی نیز در این دیدار به افزایش ۶۰۰ درصدی تعداد و حجم اعتبارات پروژه های مشترک میان ایران و فائو درچهار سال گذشته اشاره کرد وگفت: ایران دست آوردهای چشمگیری در بخش کشاورزی داشته و ضریب خودکفایی کشور در محصولات مختلف افزایش و کسری تراز تجاری بخش کشاورزی نیز از منهای ۸ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۲ به منهای ۳ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۵ کاهش یافته است.
 
وزیر جهاد کشاورزی همچنین یادآور شد هم اکنون ۱۹ پروژه مشترک با فائو در بخش های مختلف از جمله شیلات، دانه های روغنی، جنگل، فناوری، دامپزشکی در دست اجرا است.
 
چهلمین اجلاس بین المللی فائو که با حضور نمایندگان و وزرای کشاورزی ۱۹۴ کشور عضو از امروز آغاز شده تا روز شنبه ۸ ژوئن (۱۷ تیر) ادامه خواهد داشت و اعضای شورای فائو و رئیس جدید شورای مستقل این سازمان (ICC) نیز انتخاب خواهند شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11091 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 1910 ساعت: 12:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
3 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
8 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
9 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
10 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مهمترین عامل شیوع سرطان‌ یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...

  خودسرانه ژلوفن نخورید یک کارشناس ارشد داروسازی در خراسان جنوبی گفت: ژلوف...

  آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیم‌غذایی ممکن است؟ پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که مواد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت