توزیع ویژه مرغ در استان تهران آغاز شد/قیمت انواع مرغ وگوشت‌ دولتی


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران، با اشاره به دلایل گرانی مرغ در بازار، از آغاز توزیع ویژه این کالا در استان خبر داد و گفت: عرضه گوشت گرم نیز، در فروشگاه‌های زنجیره ای انجام می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یوسف جلوخانی در گفتگویی درباره دلیل گرانی مرغ در بازار، گفت: گرمای شدید در مناطق جنوبی کشور، پرورش مرغ را در نیمه جنوبی دچار مشکل کرده است؛ بنابراین می‌توانیم بگوییم گرمای هوا و تلفات ناشی از آن، از علل گرانی قیمت است.  

 
وی اضافه کرد: همچنین در حدود ۴۵ روز قبل به دلیل افزایش قیمت جوجه، میزان جوجه ریزی کاهش یافت که البته این مشکل به زودی حل می‌شود.  
 
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران با اشاره به ذخایر کافی مرغ منجمد در این استان، افزود: ما عرضه مرغ منجمد را برای کنترل قیمت این کالا در غرفه های میادین میوه و تره بار، میدان بهمن و مراکز خرده فروشی آغاز کرده ایم.  
 
جلوخانی با بیان اینکه عرضه مرغ به صورت گسترده و ویژه حدود یک هفته است که در تهران آغاز شده، گفت: توزیع این کالا در سراسر استان انجام می شود؛ ضمن اینکه قیمت مرغ منجمد تحویل درب سردخانه  ۵۳۰۰ تومان و برای مصرف کنندگان ۵۷۰۰ تومان است.  
 
وی ادامه داد: به طور متوسط روزانه بیش از ۳۰ تن مرغ در استان تهران توزیع می شود و در صورت نیاز، توانایی افزایش میزان عرضه را نیز داریم.  
 
جلوخانی همچنین با اشاره به افزایش قیمت گوشت گوسفندی طی روزهای اخیر، اضافه کرد: گوشت گوسفندی گرم وارداتی در فروشگاه های زنجیره ای مانند رفاه، شهروند، اتکا و جامبو انجام می شود؛ ضمن اینکه قیمت  هر کیلوگرم لاشه گوسفندی وارداتی از کشورهای آسیای میانه، ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان و وارداتی از استرالیا ۳۳ هزار تومان است.  
 
وی با بیان اینکه توزیع گوشت منجمد از نیز از قبل انجام می شد، افزود: به طور متوسط قیمت هر کیلوگرم گوشت منجمد، ۲۲ هزارتومان است.  
 

جلوخانی اظهار امیدواری کرد: با تسهیلات انجام شده در روند واردات، قیمت گوشت در بازار داخل کاهش یابد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11167 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 1305 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  ایمپلنت بهترین روش درمان برای دندان‌های از دست رفته رئیس نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.