پنیرهای خارجی غیراستاندارد در تهران شناسایی شد


پایگاه خبری لقمه: بیات با اعلام خبرکشف دو برند پنیرخارجی غیراستاندارد در مراکز خرید لوکس شهر تهران، در خصوص مصرف پنیرهای خارجی هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پنیرهای خارجی غیراستاندارد درتهران شناسایی شد مسلم بیات مدیر کل استاندارد استان تهران، گفت: در جریان بازرسی‌های بازرسان استاندارد از فرآورده‌های غذایی مراکز عرضه و مراکز خرید لوکس شهر تهران، هفت نمونه پنیر وارداتی از این مراکز نمونه‌برداری و آزمون شد که در نتایج آزمون‌های استاندارد، دو برند پنیر ازکشورهای امارات و ایتالیا مغایر استاندارد تشخیص داده ‌شد.

 
بیات تشریح کرد: پنیر پروسس ورقه‌ای از کشور امارات با نام تجارتی PUCK CO در آزمون استرول مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
همچنین پنیر موزارلا (پنیرپیتزا) ساخت کشور ایتالیا با نام تجارتی PERFECT ITALIANO در آزمون میکروبیولوژی مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
وی با اشاره بر توقیف پنیرهای مذکور در یکی از مراکز خرید لوکس شمال شهر تهران، از عموم مردم خواست در مصرف مواد غذایی وارداتی نهایت دقت و احتیاط را رعایت کنند.
 
 
بیات در پایان یادآور شد: آزمون‌های معمول استاندارد برای این فراورده‌ها شامل آزمون استرول، فیزیکو شیمیایی، آفلاتوکسین و میکروبیولوژی است.پنیرهای خارجی غیراستاندارد در تهران شناسایی شد
بیات با اعلام خبرکشف دو برند پنیرخارجی غیراستاندارد در مراکز خرید لوکس شهر تهران، در خصوص مصرف پنیرهای خارجی هشدار داد.
پنیرهای خارجی غیراستاندارد درتهران شناسایی شدبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  مسلم بیات مدیر کل استاندارد استان تهران، گفت: در جریان بازرسی‌های بازرسان استاندارد از فرآورده‌های غذایی مراکز عرضه و مراکز خرید لوکس شهر تهران، هفت نمونه پنیر وارداتی از این مراکز نمونه‌برداری و آزمون شد که در نتایج آزمون‌های استاندارد، دو برند پنیر ازکشورهای امارات و ایتالیا مغایر استاندارد تشخیص داده ‌شد.
 
بیات تشریح کرد: پنیر پروسس ورقه‌ای از کشور امارات با نام تجارتی PUCK CO در آزمون استرول مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
همچنین پنیر موزارلا (پنیرپیتزا) ساخت کشور ایتالیا با نام تجارتی PERFECT ITALIANO در آزمون میکروبیولوژی مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
وی با اشاره بر توقیف پنیرهای مذکور در یکی از مراکز خرید لوکس شمال شهر تهران، از عموم مردم خواست در مصرف مواد غذایی وارداتی نهایت دقت و احتیاط را رعایت کنند.
 
 
بیات در پایان یادآور شد: آزمون‌های معمول استاندارد برای این فراورده‌ها شامل آزمون استرول، فیزیکو شیمیایی، آفلاتوکسین و میکروبیولوژی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11190 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير بازدید: 2591 ساعت: 12:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 چگونه پنیر سالم را انتخاب کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
3 در هوای گرم چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
4 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
5 حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ مرداد
6 طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
7 با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید ۱۳۹۱ شنبه ۲۸ بهمن
8 دستور تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر کممبر ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر
9 شرکت فرآورده های لبنی کاله ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر
10 همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید همه انسان ها می خواهند با رعایت رژیم غذایی خوب و ص...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هنر و سینما در بسط فرهنگ محیط زیست نقشی موثر دارد پایگاه خبری لقمه: معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: هنر و سینما در بسط فرهنگ محیط زیست نقشی اساسی دارد و سازمان محیط زیست از برپایی ششمین جشنواره فیلم سبز حمایت می کند.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
سبزیجات هم زنانه و مردانه دارند همیشه از خوبی‌های سبزیجات و گیاهان شنیده‌ایم و سعی کرده‌ایم آنها را در برنامه غذایی‌مان جای دهیم.
گیاهان خطرناک برای زنان باردار یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.