پنیرهای خارجی غیراستاندارد در تهران شناسایی شد


پایگاه خبری لقمه: بیات با اعلام خبرکشف دو برند پنیرخارجی غیراستاندارد در مراکز خرید لوکس شهر تهران، در خصوص مصرف پنیرهای خارجی هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پنیرهای خارجی غیراستاندارد درتهران شناسایی شد مسلم بیات مدیر کل استاندارد استان تهران، گفت: در جریان بازرسی‌های بازرسان استاندارد از فرآورده‌های غذایی مراکز عرضه و مراکز خرید لوکس شهر تهران، هفت نمونه پنیر وارداتی از این مراکز نمونه‌برداری و آزمون شد که در نتایج آزمون‌های استاندارد، دو برند پنیر ازکشورهای امارات و ایتالیا مغایر استاندارد تشخیص داده ‌شد.

 
بیات تشریح کرد: پنیر پروسس ورقه‌ای از کشور امارات با نام تجارتی PUCK CO در آزمون استرول مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
همچنین پنیر موزارلا (پنیرپیتزا) ساخت کشور ایتالیا با نام تجارتی PERFECT ITALIANO در آزمون میکروبیولوژی مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
وی با اشاره بر توقیف پنیرهای مذکور در یکی از مراکز خرید لوکس شمال شهر تهران، از عموم مردم خواست در مصرف مواد غذایی وارداتی نهایت دقت و احتیاط را رعایت کنند.
 
 
بیات در پایان یادآور شد: آزمون‌های معمول استاندارد برای این فراورده‌ها شامل آزمون استرول، فیزیکو شیمیایی، آفلاتوکسین و میکروبیولوژی است.پنیرهای خارجی غیراستاندارد در تهران شناسایی شد
بیات با اعلام خبرکشف دو برند پنیرخارجی غیراستاندارد در مراکز خرید لوکس شهر تهران، در خصوص مصرف پنیرهای خارجی هشدار داد.
پنیرهای خارجی غیراستاندارد درتهران شناسایی شدبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  مسلم بیات مدیر کل استاندارد استان تهران، گفت: در جریان بازرسی‌های بازرسان استاندارد از فرآورده‌های غذایی مراکز عرضه و مراکز خرید لوکس شهر تهران، هفت نمونه پنیر وارداتی از این مراکز نمونه‌برداری و آزمون شد که در نتایج آزمون‌های استاندارد، دو برند پنیر ازکشورهای امارات و ایتالیا مغایر استاندارد تشخیص داده ‌شد.
 
بیات تشریح کرد: پنیر پروسس ورقه‌ای از کشور امارات با نام تجارتی PUCK CO در آزمون استرول مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
همچنین پنیر موزارلا (پنیرپیتزا) ساخت کشور ایتالیا با نام تجارتی PERFECT ITALIANO در آزمون میکروبیولوژی مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
وی با اشاره بر توقیف پنیرهای مذکور در یکی از مراکز خرید لوکس شمال شهر تهران، از عموم مردم خواست در مصرف مواد غذایی وارداتی نهایت دقت و احتیاط را رعایت کنند.
 
 
بیات در پایان یادآور شد: آزمون‌های معمول استاندارد برای این فراورده‌ها شامل آزمون استرول، فیزیکو شیمیایی، آفلاتوکسین و میکروبیولوژی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11190 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير بازدید: 2338 ساعت: 12:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 چگونه پنیر سالم را انتخاب کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
3 در هوای گرم چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
4 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
5 حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ مرداد
6 طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
7 با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید ۱۳۹۱ شنبه ۲۸ بهمن
8 دستور تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر کممبر ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر
9 شرکت فرآورده های لبنی کاله ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر
10 همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.