دستور تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر کممبر


پنیر کممبر از مهمترین پنیرهای فرانسوی است که به پنیر عشق مشهور شده است.

به گزارش لقمه، کممبر دارای طعمی متفاوت و تند می باشد که هر چه بیشتر برسد نرمتر و بوی آن تند تر می گردد. سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده شده است. کممبر دارای بافت نرم و کش دار است كه به عنوان مزه همراه بیسکویت نمکی، کراکر، انگور، هندوانه، بادام تفت داده و انجیر می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط     یک عدد
کره                            20 گرم
سیر له شده                یک حبه 
جعفری تازه و خرد شده  یک قاشق غذاخوری 
ژامبون گوشت             50 گرم
قارچ                            2 عدد
فلفل دلمه ای               یک عدد
پنیر کممبر                  50 گرم



طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی شسته شده را درون فویل می‌پیچیم و داخل فر می‌گذاریم. پس از 45 دقیقه خارج کرده و کمی بعد از سرد شدن، از وسط دو نیم کرده و گوشت داخل آن را با قاشق جدا می‌کنیم و با کره، سیر، ژامبون خرد شده، قارچ، فلفل، جعفری و مخلوط کرده و مجدداً داخل سیب زمینی را پر می‌کنیم.
پنیر کممبر را بر روی سیب زمینی ریخته و داخل فر به مدت 5 دقیقه قرار می‌دهیم. سیب زمینی تنوری آماده سرو است.



نقل از :کاله

کد: 2372 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 7151 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
2 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
3 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
4 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
5 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
7 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
8 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
9 طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
11 طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.
همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
چرا باید لاغر شویم؟