به گزارش لقمه، کممبر دارای طعمی متفاوت و تند می باشد که هر چه بیشتر برسد نرمتر و بوی آن تند تر می گردد. سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده شده است. کممبر دارای بافت نرم و کش دار است كه به عنوان مزه همراه بیسکویت نمکی، کراکر، انگور، هندوانه، بادام تفت داده و انجیر می تواند مورد استفاده قرار گیرد.مواد لازم:سیب زمینی متوسط یک عدد کره 20 گرم سیر له شده یک حبه جعفری تازه و خرد شده یک قاشق غذاخوری ژامبون گوشت 50 گرم قارچ 2 عدد فلفل دلمه ای یک عدد پنیر کممبر 50 گرم طرز تهیه:ابتدا سیب زمینی شسته شده را درون فویل میپیچیم و داخل فر میگذاریم. پس از 45 دقیقه خارج کرده و کمی بعد از سرد شدن، از وسط دو نیم کرده و گوشت داخل آن را با قاشق جدا میکنیم و با کره، سیر، ژامبون خرد شده، قارچ، فلفل، جعفری و مخلوط کرده و مجدداً داخل سیب زمینی را پر میکنیم. پنیر کممبر را بر روی سیب زمینی ریخته و داخل فر به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم. سیب زمینی تنوری آماده سرو است.