زیتون زنجان صاحب برند می‌شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای ملی زیتون ایران گفت: تا سه سال آینده، زیتون زنجان تحت پوشش 300 برند به بازار عرضه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی عباسی در گفت‌وگویی، با بیان اینکه قدمت فرآوری زیتون در ایران به اواخر دهه 60 برمی‌گردد، اظهار کرد: فرآوری زیتون از همان ابتدا از کشورهایی مثل ایتالیا، اسپانیا و فرانسه و به صورت صنعتی وارد کشور شد. قبل از این برهه زیتون کشور به صورت شکسته فرآوری می‌شد و همین مسئله مسبب افزایش قیمت تمام شده محصول بود ولی ورود صنعت فرآوری باعث شد که کیفیت زیتون فرآوری شده بهبود یابد و روندی صعودی داشته باشد.

 
وی ادامه داد: فرآوری زیتون به صورت صنعتی، نیمه‌صنعتی و در کارگاه‌های کوچک خانگی منتج به تولید بهداشتی محصول می‌شود ولی بدون شک روش صنعتی کاملا هدفمند و مورد استقبال سایر کشورها است. روش نیمه‌صنعتی نیز تا حدی قابل قبول است ولی متاسفانه روشی که در کارگاه‌های کوچک برای فرآوری زیتون به کار می‌برند اصلا توجیه اقتصادی ندارد.
 
عباسی با بیان اینکه فرآوری زیتون از سال 70 به استان زنجان وارد شد، افزود: شورای زیتون و انجمن‌های استانی، برندسازی و راه‌اندازی شرکت‌های بازاریابی را اولین گام برای ساماندهی تولید، تجارت و مصرف می‌دانند. از این رو برنامه‌هایی در راستای کیفی‌سازی، بهبود تجارت و تولیدی که توجیه اقتصادی داشته باشد تدوین شده است.
 
رئیس شورای ملی زیتون ایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر کارخانه‌های فرآوری با حداکثر نصف ظرفیت خود فعالیت می‌کنند و دلیل آن نیز سیاست‌گذاری اولیه در بحث فرآوری زیتون است. ولی برندسازی موجب می‌شود که کارخانه‌ها با حداکثر ظرفیت و توان خود مشغول به کار شوند.
 
وی تصریح کرد: برای این منظور قدم‌های خوبی برداشته شده و احصای برند از جانب صاحبان صنایع به موازات تاسیس شرکت‌های بازاریابی تاثیر چشم‌گیری در بهبود وضعیت زیتون تولیدی استان زنجان می‌گذارد. باغ‌داری که وارد مقوله برندسازی می‌شود توانایی بازاریابی ندارد و شورای ملی زیتون برای تکمیل این زنجیره برنامه‌ریزی کرده است.
 
عباسی با اشاره به همکاری شرکت‌های بازاریابی استان با روسیه، عراق و ترکیه در قالب تفاهم‌نامه، تاکید کرد: با پیشبرد اهداف شورای ملی زیتون و انجمن‌ها، همچنین همکاری مسئولان استانی برنامه‌هایی تدوین شده که تولید زیتون را از باغ تا سفره پوشش می‌دهد. البته خوشبختانه تاکنون همه مسئولان از این مقوله استقبال کرده‌اند.
 
رئیس شورای ملی زیتون افزود: رعایت کامل موازین بهداشتی، رعایت استانداردهای زیست‌محیطی، کاهش قیمت تمام شده زیتون و متمرکزسازی تولید همراه با نظارت بیشتر، از مزیت‌های برندسازی زیتون استان به‌شمار می‌رود. همچنین با برندسازی و با کمک محیط زیست و با تجدید نظر روی فعالیت کارگاه‌های کوچک می‌توان از پساب تولید زیتون نیز بهره برد. این در حالی است که ما پساب را دور می‌ریزیم ولی سایر کشورها آن را تصفیه می‌کنند و لیتری 18 هزار تومان می‌فروشند.
 
وی با تاکید بر اینکه برندسازی زیتون منتج به فعال شدن کارخانه‌های نیمه‌تعطیل و اشتغال‌زایی می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 14 کارخانه بزرگ صنعتی در استان زنجان فعالیت می‌کنند ولی متاسفانه ما فقط کنسرو و روغن زیتون را می‌شناسیم. در حالی که کشورهای پیشرفته 100 محصول فرآوری شده زیتون وارد بازار می‌کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11213 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير بازدید: 176 ساعت: 12:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
2 ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
3 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
4 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
5 افزایش واردات روغن زیتون به کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
6 سالانه حدود 5000 تن روغن زیتون به ایران قاچاق می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
7 برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 آیا مصرف روغن زیتون می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
9 واردات زیتون ممنوع است ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
10 مسکن های خانگی برای کاهش درد را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
11 چرا بیماران کبد چرب روغن زیتون و آب لیمو بخورند؟ ۱۳۹۶ جمعه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چاقی و اضافه وزن کبد را پیر می‌کند پزشکان هشدار دادند: اضافه وزن موجب فرسودگی سریع ک...

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.
آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟ اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.